Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Mitt livs verk. Känner en enorm stolthet och kärlek när jag ser bilder på de här knäckebröden. Särskilt en dag som idag då jag och Ringo fått sova sju timmar, kommit sent till skolan och jobbet. Sitter nu på kontoret trött som fan med helt sjukt svullna och stickande ögon (pollen). Då ser jag på de här bilderna och känner hur min kropp fylls av värme. Jag skapade det här. Det som äntligen säljer som smör och som kommer att ändra världens alla magar och tarmar. Det som kommer göra att fler och fler blir friskare och mår bättre. Det bidrog jag med. #skryt @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • Robin Larsson
  21 maj, 2018 at 12:47

  Vart får man tag på dessa och vad innehåller dom? Älskar knäckebröd, men är tyvärr glutenallergisk och det finns inte jättemycket på marknaden atr välja på då! Tyvärr!

  Är dessa kanske glutenfria, om inte så kanske just du skulle skapa en glutenfri favorit på marknaden?

  Du är en stor inspiration för mig och jag följer dig dagligen! Kram!

 • Susanne
  21 maj, 2018 at 15:44

  5 skivor knäckebröd är inte värda 60 kr 🙁

 • Nettan
  21 maj, 2018 at 17:13

  Bakar själv istället, mycket godare och billigare!

 • jon
  22 maj, 2018 at 01:43

  Katrin, det har kommit en ny vaniljsås från Njie med 4.7g kolhydrater per 100g. Vore det inte intressant att försöka göra ett äppelpaj recept med äpple, mandelmjöl, ägg, kanel, smör och sen Njie vaniljsås till? Se om det går att hålla den lchf. Om du byter äpple till bär så blir det ännu bättre kolhydratsvärden. Värt att testa?

 • Elisabeth
  22 maj, 2018 at 02:56

  Susanne – det kostar inte 60 kr sedan man äter inte enbart knäckebröd och dessutom orkar man inte mer en en – två mindre bitar åt gången. Det vad jag kan invända mig mer åt är det saknas lista på innehållet och att det kan finnas spår av gluten i den. Det känns inte bra även om själva bröd inte har gluten så bakas det på fabriken där man troligen tillverkar annat med gluten. Ingen produktdeklaration alls… annars kan man spekulera pengar och hälsan. Ingen hindrar dig av att baka själv eller?

 • Ann Elisabeth
  22 maj, 2018 at 04:46

  @Elisabeth priset beror på var och när man köper brödet och att man bara orkar 1 eller 2 små bitar stämmer kanske för dig men definitivt inte för mig eller någon annan jag känner. Jag hade inga problem att få fram innehållsdeklarationen på knäcket. Att baka eget är såklart billigast och bäst för mig personligen men tycker ändå det är jättebra att det finns sådana här produkter i butik. Själv har jag och min familj alltid föredragit Birgitta Höglunds fröknäcke recept ? ?. I övrigt tycker jag att prissättningen av brödet är helt rimlig med tanke på alla omkostnader.

 • Lovisa
  22 maj, 2018 at 10:36

  Ser gott ut!

 • My
  22 maj, 2018 at 10:45

  Nu är jag trött på henne visa sig nästan naken

  https://nouw.com/sassabassa/att-alska-sina-kropp-trots-bristningar-33861553

 • Susanne
  22 maj, 2018 at 11:44

  Elisabeth, på Ica Maxi i Linköping kostar det 60,90 kr.
  Jag kan utan problem äta 1 st till frukost och tycker då att det är väldigt dyrt, det blir ju ca 365 kr/kg

 • Kalle
  22 maj, 2018 at 13:10

  Nej tack! Skulle inte få för mig att köpa några knäckebrödsbitar för 60 spänn. Tänker på en urgammal låt min mormor brukade sjunga: Allt går att sälja med mördande reklam. Kom och köp konserverad gröt…..
  Pressat sågspån ”tillverkat” av wannabe-kändis.