Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nu drar jag och Ringo till London! Väldigt kul och ganska märkligt att bara resa han och jag. Jag reser liksom med ett barn men ändå inte. ”Vill du ha lite godis till flygresan?”, undrar jag. ”Nej tack jag äter inte godis. Fick en snowboard för godisförbud som du kanske minns?”, svarar den lilla förståndiga sonen. ”Fuck that shit”, tänker jag men säger ”strunt i det.” ”Jag tar gärna en avokadomacka och en smoothie på Joe and juice istället”, säger Ringo. Jaha, ja. Så kan det gå när sjuåringen är mer förståndig än sin mamma. @iborggren nu kommer vi!!

You Might Also Like

 • Nina
  18 maj, 2018 at 15:36

  Ringo verkar vara en riktigt ansvarstagande kille. Heja Ringo du är så gullig mot dina små syskon också.
  London är en härlig stad tycker jag och du, ta hand om mamma och ha det så kul på resan.

 • Nathalie
  18 maj, 2018 at 15:57

  Ni är så underbara hela familjen! Är så otroligt imponerad hur du och Bing är mot varann! Inspirerande!
  Ha det så roligt i London nu!!
  Kram

 • Nb
  18 maj, 2018 at 16:10

  @Nath – inte så ansvarigt att skaffe unge med ny kille efter typ 7 timmar.

 • Lovisa
  18 maj, 2018 at 17:47

  Härligt! ?

 • sandra
  18 maj, 2018 at 18:04

  Hahah , vet känslan.
  Nu när barnen är större så känner man sig typ gammal 😛
  Tur det finns botax 😛 hihi

  Ha det så underbart

  https://nouw.com/sassabassa/dagens-traning-33832209