Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Den här yogaträningen med @magnus_fridh räddar livet på mig. Idag dök jag rakt in i Magnus med de sjukaste nyheterna. Alltså jag fick nyheten två minuter innan vi skulle köra jag var så uppe i varv som jag möjligen kan vara. Speedad. Galen. Överlycklig. Jag hade inte förväntat mig så bra nyheter jag hade förväntat mig dåliga. Jag hoppade jämfota, pratade som en uppspeedad spelare jag var hysterisk. ”Så andas vi några djupa andetag och sen andas in upp med händerna, andas ut kom ner, andas in lyft blicken…” och sen var jag lugn och fin i 55 minuter tills Alina (världens bästa nanny från my-nanny.se) dundrade in med tre sjukt glada ungar. ”Alina stannaaaaaa med mig ikväll”, bad jag och det gjorde hon. Så lagade vi middag, gröna smoothies, lekte med barnen, badade, mamma kom och gjorde polskan med Ringo och så blev det världens bästa kväll. Jag har städat, tvättat och packat också. Imorgon åker jag och Ringo till London. Det ska bli så kul!

You Might Also Like