Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har fått svar på min magnetröntgen. Det är inget som någon trott. Jag har besökt naprapat (flera), kiropraktor (flera), osteopat, sjukgymnast, heelare, ayurvedamakerska, optimum-metod-doktor, jag har fått nålar, elektriska stötar, knackningar, tryck, stretchningar. Blivit tjatad på om kortisonspruta. Och allt på helt fel ställe! Ha ha man måste se humorn i det här. I ett år har jag behandlat min högra axel och skuldra men där inne finns inget att behandla, ha ha ha! Sjukt ju… sjukt humoristiskt. Ja men tänk, där har jag legat på en brits i kanske hundra timmar och behandlat helt friska kroppsdelar. Skrattar ihjäl mig. Ok jag ska sluta chattra. Nacken. Jag har en förträngning i nacken. Får remiss till ortoped nu. Läkare är faktiskt en av mina favoritmänniskor för de är så jävla roliga. ”Varför har jag fått det här?”, undrade jag. ”Ålder”, svarade hon. Sen sa hon ”Jag skojar, det finns ingen tydlig orsak”. Skrattade hysteriskt. Alltså först dog jag när hon sa ”ålder”. Sen skrattade jag över min reaktion. Jag är fan inte gammal.

You Might Also Like

 • Kalle
  17 maj, 2018 at 00:03

  Jo du är medelålders, närmare döden än födelsen förmodligen…

 • sandra
  17 maj, 2018 at 07:38

  JAG FÖRSÖKTE TA MITT LIV FLERA GÅNGER!!!!

  https://nouw.com/sassabassa/jag-ville-och-forsokte-ta-mitt-eget-liv-33822893

 • G-T
  17 maj, 2018 at 10:39

  För att få många följare i bloggvärlden så gäller det att man bygger sitt eget varumärke genom intressanta inlägg och inte inkräktar på någon annans varumärke genom att spamma.

 • M
  17 maj, 2018 at 11:40

  Det var märkligt att de inte satt in någon röntgen innan man börjar behandla? Min sjukgymnast gjorde ingenting föränn hon sett röntgen på vad det var för något!! Hur många har inte gått i onödan och slängt sina pengar på något som inte hjälpt i åratal..slängt ut pengar som att kasta dom i sjön..

 • Marie
  17 maj, 2018 at 12:27

  Sluta nån gång Sandra.
  Det blir bara genant..

 • L8
  17 maj, 2018 at 14:19

  Jag håller med ovan om att Sassabrassa ”spammar” och att det är irriterande.

  Dock var det en tjej som nyligen gjorde likadant på Isabella Löwengrips blogg. Skrev om hur hon hade det på psyket och folk skrev ”sluta spamma” och liknande kommentarer.
  Den tjejen tog livet av sig för två veckor sedan. Hon hade två barn som nu saknar mamma. Jag fick mig en tankeställare.
  En sådan här person som ”spammar runt” måste må väldigt dåligt och ha ett enormt sorgligt bekräftelsebehov.
  Skriv något snällt eller skriv inget alls. Bidra inte till att någon mår ännu sämre.

 • http://nouw.com/sassabassa
  17 maj, 2018 at 16:44

  Ja jag mår inte bra faktiskt……Det har du rätt i. Tyvärr

 • Ann Elisabeth
  17 maj, 2018 at 16:58

  @sassabassa Du har verkligen inte gjort något fel och har lika stor rätt att uttrycka dig på en offentlig öppen blogg som vem annars som helst har. Att dra bloggtrafik på så sätt har jag sett folk göra hela tiden. Förstår inte varför man inte bara kan scrolla vidare utan att uppröras så fruktansvärt mycket över det. Tycker personligen att det kan vara ett smidigt sätt att hitta nya bloggar att läsa. Så jag gillar iaf att du ”spammar” som de här människorna ovan uttrycker det. Låt dig aldrig tystas det är förmodligen det dem vill. Kram ?

 • Jjhj
  17 maj, 2018 at 18:01

  @Ann – det finns gränser. Att locka med mammans operation är inte ok.

 • Ann Elisabeth
  17 maj, 2018 at 18:18

  @Jjhj Men om hon mår dåligt och vill skriva om det så är det väl fritt fram. Vi behöver ju inte klicka in och läsa inlägg mot vår vilja. Hon har ett val och vi har ett val. Det är riktigt bra tycker jag. ?

 • Ullis
  17 maj, 2018 at 18:39

  Vem har bestämt att medelålders är gammal!! Jävla åldersfixerade land.. folk e fan ”gamla” i Sverigebild 30.. sjukt sätt att se på ålder.. ålder är en siffra, du kan vara kaputt vid 25, ha ont överallt, tycka livet e skit Och även vid 90 kan du ha livslust…
  när gnistan försvinner i ögonen, då är det slut o kaputt… tills dess lever vi!

 • H
  17 maj, 2018 at 20:25

  @Ann – du tycks inte förstå? Hon använder sin sjuka mamma som clickbait.

 • sandra
  17 maj, 2018 at 20:28

  MIN MAMMA???? ja jag har och mår jätte dåligt då hon har fått cancer …det är ingen jag önskar någon att få uppleva…jag har inte användt henne till att få läsare..det gjorde mig ledsen att du skrev så faktiskt!
  Det är min mamma och jag älskar henne.,

 • Ann Elisabeth
  17 maj, 2018 at 20:39

  @H Vem är det som har svårt att förstå?Hon är fri att skriva om precis vad hon vill och hon har fler än en gång sagt att hon mår dåligt vilket är helt förståeligt och istället för att sitta och tycka att det är så hemskt att hon uttrycker sina känslor här så borde ni kanske rannsaka eran egen empatilöshet inför vad hon går igenom. @Sandra Jag förstår att du blev ledsen. Folk kan vara så otroligt elaka och speciellt när dem ser att någon lider så ska det fram och sparkas lite extra. Du verkar vara en stark tjej men det finns gränser för vad man ska behöva höra när man går igenom det du gör.

 • Vi
  17 maj, 2018 at 20:54

  Mår man dåligt får man prata med någon, antingen vän eller inom vården t ex. Empatilös?! Tror du mamman vill bli uppmärksammad på Katrinz blogg Ann?!

 • Ann Elisabeth
  17 maj, 2018 at 21:05

  @Vi Jag kan inte uttala mig om hennes mammas vilja för jag känner inte henne det är nog bättre att fråga Sandra om det. Sedan bestämmer endast Sandra själv hur hon väljer att bearbeta det hon tycker är jobbigt. Att hon bloggar om det och länkar inlägg här är ju jättebra. Att skriva kan vara den absolut bästa terapin för många människor.

 • Marie
  18 maj, 2018 at 01:02

  Sandra,
  Du är inte genant. Dina inlägg blir det.
  Att du mår dåligt är uppenbart och inget att skämmas över. Jag tror du letar efter ett verktyg till att hantera ångest vilket är konstruktivt men istället för att blotta dig på Internet tror jag att en psykolog kan vara ett bättre alternativ.
  Självklart ska du blogga om det gynnar dig men du blottar dig och din familj för mycket. Du måste jobba upp självkänslan och skydda dig och er bättre. Du är värd mer än så här. Du är värd att må bra.

 • Ann Elisabeth
  18 maj, 2018 at 06:54

  @Sandra Inget som du skriver är genant. Varken du eller dina inlägg är genanta på något sätt. Du ska aldrig behöva skämmas för att du i skrift uttrycker hur du känner. Jag applåderar dig för ditt mod. ? ? ? De som borde skämmas är de självgoda hycklarna som sitter med sina äckliga jävla pekpinnar och tror att genom att slänga sig med titlar som sjuksystrar och vårdare är förmer andra på något sätt. Samtidigt som de tar varje chans att trycka ner människor som ärligt och offentligt berättar om sitt mående på ett sätt som de inte anser passa in. Här hos dessa som låtsas vara så förstående och toleranta på ytan är intoleransen som allra störst. Det intressanta är hur lätt de avslöjar sig själva. ?

 • G-T
  18 maj, 2018 at 09:37

  Ann:Självgoda hycklare som trycker ner andra med äckliga jävla pekpinnar och som är förmer än andra?
  Det här har vi ju snackat om förr. Att det filter andra har, inte finns på samma sätt hos dig.Det är helt fel forum att diskutera självmord i eftersom det sker på en annan människas blogg.Personen som äger bloggen(Katrin) har lika stor rätt i att bli respekterad som den som mår dåligt har.Jag skäms inte alls,inte på något sätt för att jag tycker det. Jag skiljer på sak och person.. Jag önskar Sandra all lycka med sin blogg. Men tycker att metodvalet att utnyttja andra bloggare får att få bloggtrafik till sin egen inte är så genomtänkt.Och du väljer att uppmuntra det utan att tänka på hur ägaren av bloggen uppfattar det.
  Man kan bygga sitt eget varumärke själv.

 • Ann Elisabeth
  18 maj, 2018 at 10:01

  @Gt Min kommentar var till Sandra. Men jag har läst ett inlägg som Katrin gjorde för några år sedan då hon skrev om jag minns rätt (vilket jag brukar göra) att hon själv kommenterade på andras bloggar i början för att öka sin bloggtrafik. Du och alla ni andra här kan ju tycka att det är fel och olämpligt att länka om för er ”obekväma” ämnen, jag bryr mig inte personligen utan får bara mer att läsa eller ignorera att läsa, desto fler som länkar och kommenterar desto bättre tycker jag och om Katrin inte sätter stopp för det som blogginnehavare så ser jag ingen anledning till att andra ska försöka tysta ner sådant man ogillar att se rubriker om. I min värld är yttrandefrihet oerhört viktigt men jag kan erkänna att jag hade gärna sluppit dina kommentarer helt och hållet och försöker mitt bästa att aldrig någonsin tilltala dig om inte du först kommentarer till mig. Du har inte en enda gång lyckats med den bragden för du bara måste in och bestämma vad andra får och inte får skriva. ?

 • maria
  18 maj, 2018 at 10:47

  Sassabassa- tycker också du ska sluta blotta dig på Internet. Du mår uppenbarligen mycket dåligt. Vänd dig till nära istället för att hålla på med meningslösa inlägg.

 • Marie
  19 maj, 2018 at 17:04

  Jag tycker det är märkligt att ni uppmuntrar personer med suicidrisk och svår ångestproblematik att hänga ut sig på nätet. Det av ngt är att inte ta ansvar och vara en kass medborgare!

  Måste vara jätteroligt för hennes barn att bli uthängda i samma blogg där mamma berättar om sina suicidförsök.

  Jag tror du är en bra mamma Sandra så tänk till ett nytt varv och plocka bort iaf dina barn från bloggen.