Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Bästa idén! För att slippa ge lillen bröd som rubbar hans blodsocker (han behöver det inte!!) så mosade jag lite banan på en skiva proteinbröd. Jag är ett geni! Direktlänk i min profil – fortfarande sänkt pris. @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • Sats
  16 maj, 2018 at 19:26

  Så sjukt,herregud, lite bröd r helt normalt att äta.Vad håller du på med, Bananen har ju massor med socker, sa du geni???

 • sandra
  16 maj, 2018 at 20:17

  MSSA BILDER PÅ BEBISARNA!
  https://nouw.com/sassabassa/massa-nya-bilder-pa-bebisarna-33780476

 • Cevep
  17 maj, 2018 at 04:58

  Dina ätregler är lika vetenskapliga som att spå väder i inälvor. Dvs inte alls. Jag fattar inte var du får allt ifrån… Banan är en minst lika snabb blodsockerhöjare som vitt bröd (och varken banan eller vitt bröd är dålig mat för en frisk liten unge, tvärtom).

 • Ann Elisabeth
  17 maj, 2018 at 09:22

  Om jag tillverkade mitt eget bröd så skulle jag också ge mitt barn det brödet, helt logiskt men folk ska av någon outgrundlig anledning alltid lägga sig i vad man ger sina barn för kost. Så sjukt. Jag har till och med fått sitta i möte med rektor och såkallade ”sjuksköterskor” och svara på frågor om vad jag ger mina barn att äta. Galet förnedrande när överviktiga gamla haggor ska sitta och tro att de har något att tillföra om näringslära ? ? ? . Illvilliga föräldrar har upprepade gånger anmält mig till soc för att de misstänker att jag svälter mina barn för att de väger mindre än deras barn. Folk äcklar mig i största allmänhet. ?

 • Marie
  17 maj, 2018 at 12:36

  Ditt inlägg är mycket oroande Ann Elisabeth.
  Jag tycker generellt att det är bra att det finns vuxna ansvarstagande individer som ser och handlar vid misstanke om vanvård. Om det nu är så många personer som reagerar över ditt barns kost, vore det möjligen en god idé att reflektera över om det finns substans i deras oro.
  Jag är själv sjuksköterska och arbetar på skola. Att ta en diskussion med föräldrar och rektor kring barnets kosthållning kräver ett rejält underlag. Det verkar snarare som att de bryr sig om ditt barn

 • Ann Elisabeth
  17 maj, 2018 at 12:59

  @Marie De som reagerat och anmält har haft noll insyn i vilken kost mina barn äter. De har jämfört mina barn med sina egna kraftigare barn och därefter dragit sina förhastade och vidriga slutsatser men mycket har jag i efterhand fått reda på handlar om att de inte gillar mig som person. Det enda dessa anmälningar och utredningar har lett till är att jag har fått ett superbra förhållande och förtroende till och för soc och de vet hur viktig jag tycker en bra sammansatt kost är för växande barn och känner ingen som helst oro att jag som förälder inte skulle kunna tillgodose dessa behov. Vi är inga veganer. Sen är det så att många barn är naturligt smala trots att dem äter mängder av bra livsmedel och dessa barn ska slippa bli utsatta för vikthets av inkompetenta vuxna som saknar kunskap inom ämnet. ?