Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså jag tyckte att Tokyo var udda, spännande, annorlunda, utflippat, ovanligt, skruvat, sjukt kul, helt jävla galet. Jag undrar om Berlin slår Tokyo. Åtminstone hamnar det på samma nivå. Men jag är väldigt nöjd med mitt besök. Och nu kan jag bocka av Berghain från min bucketlist. Inte helt lätt att ta sig in men när man väl gör det får man en fet stämpel över armen som säger ”Dont forget to go home”. Ganska kul och väldigt rätt då folk går in fredag och kommer ut tisdag från det stället. En otrolig upplevelse. På alla tänkbara sätt!

You Might Also Like

 • H
  13 maj, 2018 at 18:09

  Vad har du på dig?!?!

 • sassa
  13 maj, 2018 at 19:27

  Snygg outfit =) Vart har du köpt den?

  VARFÖR SKA MAN TRYCKA NER ANDRA? 🙁
  https://nouw.com/sassabassa/varfor-trycka-ner-nagon-annan-manniska-33793116

 • G-T
  13 maj, 2018 at 20:10

  Sassa: för att man KAN – en del säger att de har rätt till det.Varför?
  ”för att det är en öppen blogg”..
  ”för att Katrin uttryckt sig lite klantigt om överviktiga”
  ”för att det de hittat en ny hobby”
  ”för avundsjuka”
  för…jaja jag ska inte tråka ut dig. Det här hör till det tråkiga med att blogga. Hoppas du får vara ifred med din egen blogg. Men räkna inte med det. Det är avigsidan med att bli en känd person. Hoppas du själv orkar med att hålla emot.