Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ibland känns mitt liv som en film. Jag sätter så sjuka marginaler och ger mig fan på att allt bara ska klaffa och det gör liksom alltid det. Som ett under! Idag har Falkon hattat runt med mig så tapper och på glatt humör hela dagen men alltså när jag kastade mig in på nagelsalongen 18.00 efter att fotbollsträningen slutade 17.50, med tre barn höll jag faktiskt på att bryta ihop i ett skrattanfall. Rambo började käka kycklingklubbor (medhavd middag) för glatta livet svettig i fotbollskläderna, Falke la en bajshög i blöjan i samma sekund jag satte in händerna i lampmaskinen och Ringo stod lutad över Lisa och frågade exakt vad hon gjorde varje moment i nagelproceduren då skrattade jag ihjäl mig inombords. Tur att man är stammis så Lisa glatt bytte på Falke, plockade undan alla lösa föremål, satte på babblarna och hej! Jag har coffinformade röda naglar till helgen!

You Might Also Like