Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Godmorgon! Man kan tro att jag färdats tillbaka i en tidsmaskin och hamnat hos tidiga 90-talet men jag har bara gjort magnetröntgen. Jag tycker att vi borde skämmas över att ha subventionerad sjukvård det är pinsamt hur det ser ut här. Dunk dunk i 45 minuter? Borde det inte vara klick i en sekund? De ska ta en bild på min axel de tar hundra bilder som sen ska de analyseras fattar inte? Känns så omodernt men skit samma nu är det gjort!! Om några dagar får jag svar på vad som är fel med min axel och på tal om något helt annat vill jag ge er 15% rabatt på hela vårt sortiment @cleaneating.se Rabattkod: katrin15 Köp definitivt proteinbrödet, grillkryddan och båda oljorna. Knäckebröd såklart. Minst två paket. Granola äpple/kanel är mumma också. Köp så ska jag sen visa er hur man gör de godaste rätterna med grillkryddan och den kallpressade! Påminn mig.

You Might Also Like

 • Diana
  8 maj, 2018 at 10:32

  usch hoppas det går bra, att allt är bra och inget allvarligt behövs göras.

 • j
  8 maj, 2018 at 10:36

  Hahaha, jag vet också hur det känns, har gjort måånga magnetröntgen men man vänjer sig aldrig vid det höga dunkandet, oväsendet, trots att man har hörlurar på sig, hemskt! Trösten är väl att denna i vissa fall kan vara betydligt bättre än vanlig röntgen, hoppas du får ditt problem löst!

 • Irriterad
  8 maj, 2018 at 12:23

  För det första heter det inte magnetRÖNTGEN! Det är ingen röntgen utan en magnet som går runt kroppen därav namnet. För det andra så är det inte bara en bild klick klick som tas som i slätröntgen. Utan ett flertal serier med bilder för att få fram alla mjukdelar. Ljudet kommer av det kraftiga magnetfältet. Gå in där med ett gem så ska du se vad denna apparat kan åstadkomma. Ska du klaga så klaga rätt. Undersökningen har ingeting med den svenska sjukvården att göra, utan hur en magnetkamera i allmänhet fungerar. Du kanske ska läsa på lite innan du skriver sådana inlägg…

 • j
  8 maj, 2018 at 13:06

  Tja, det står så i remiss och i journal som skapas iallafall och den skapar bilder så Dr. kan se.. vem har rätt, du, ”irriterad”? Varför inte irritera dig på nåt annat i stället?
  Gå ut i solen och reta upp dig på den…

 • Lisa
  8 maj, 2018 at 15:09

  Hej
  Precis nu har jag gjort min beställning med proteinbrödet, knäckebröd, kokosolja och lchf för hela familjen och din andra bok plus grillkryddan! Väntar med spänning!

 • G-T
  9 maj, 2018 at 08:52

  Katrin:Du gör inte som jag då? Gått med en alldeles för tung väska snett över axeln och kanske bär barn på samma sätt?
  Tog ett tag innan jag kom på vad som var fel….som gubbarnas ischias av att ha plånbok å mobil i bakfickan…

 • Katarina Ellesson
  9 maj, 2018 at 15:55

  Du är inte seriös i detta inlägg. Din åsikt om magnetröntgen är LÖJLIG. Pinsam vare sig den är riktigt eller ej.