Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja men välkomna in i vår vardag. Flera orsaker till att jag vill visa er de här bilderna.1. Grillpremiär på altanen. Tredje sommaren i drömlägenheten och för länge sen hade jag ett samarbete @bagarenochkocken och en del av ersättningen var en grill som Bingan monterade och sen grillade vi torskrygg!2. Man ser tydligt hur smal jag blivit. Brallorna hänger.3. Man ser tydligt hur lycklig jag är. Jag skrattar hela tiden när jag grillar. Lite märkligt men så är det.3. Man kan se hur det lilla turbotrollet slajdar in i bild med uppsåt att förstöra. Och genast är hon där med sin skyddande hand. Bästa barnflickan man kan hitta. Alltså i lördags när jag skickade med henne en paj som hon och Bingo kunde äta på landet mindes hon att ta med formen in till stan igen. Ni som förstår förstår. För mig är den en person som är guld värd. Stenkoll på allt, smart och roddar tre killar och Bingo galant. Hon ersätter mig det är fantastisk. Tack igen till myNanny som hittade henne åt mig. My-nanny.se. Rekommenderar starkt!

You Might Also Like

  • G-T
    7 maj, 2018 at 15:29

    Ja inte hänger det på ålder å erfarenhet – utan en mogen ung tjej som tar ansvar.Ser vad som ska göras.Alltid så imponerad över hur våra ridtjejer tar sin an alla uppgifter de får.Rörande barn med särskilda behov speciellt.Man behöver liksom aldrig FÖRKLARA för dem så jag förstår verkligen känslan du beskriver. De liksom bara gör….
    Jag brukar kalla dem morgondagens chefer – jamen eller hur?