Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag och @bingorimer skrattar ihjäl oss åt de här filmerna. Man kan säga att jag tog min LCHF på allvar för sju år sen. Jag är ju sjuk med att dra saker och ting till sin spets men alltså hur mycket fett kan en få i sig på en måltid? Och jag gick ner 35 kilo på att leva precis så här. Otroligt! Jag sa det då, jag säger det igen. LCHF är grymt. Idag äter jag varken korv, mjölkprodukter och jag steker bara i kokosolja @cleaneating.se och jag trivs med min lite fräschare mat nu. Men vem vet jag kanske tröttnar på gröna smoothies, grillad fisk och grönkål en dag. Roligt är det här i alla fall!

You Might Also Like

  • Zhanna
    7 maj, 2018 at 10:41

    Fast nu gick du ju inte alls ner 35 kilo med den dieten…
    Att du fortsätter lura folk med det är ju otroligt!!