Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

En grym dag idag. En av mina anställda sa: ”Jag hoppas att du inte kommer ut ur den här hypervågen på ett tag”, men jag känner att det inte är en våg. Jag kommer nog att vara så här glad. Kanske inte för alltid men för länge. @bingorimer tog fantastiska bilder idag. På mig, på maten det var verkligen grymt! Har ni förresten lyssnat på dagens avsnitt av Relationspodden?! Sen hade jag grym träning med Philip, sen sa jag till min psykolog att jag inte kommer att komma på ett tag för hon har behandlat mig klart! Hon var så glad. Vi pratade om hur ledsen jag var för bara tre månader sen och hur jag tagit till mig av alla hennes råd och hur glad jag är idag. Och lugn. Och hur jag lärt mig att handskas med situationer och lärt mig att välja hur JAG ska må i relationer. Fan inser att jag ätit för mycket rödlök till middag har typ sura uppstötningar nu. Fan. Störigt ändå. Men det var gott. Nu ska jag kolla Handmaids tale sen ska jag sova. Viktig dag imorgon. Ringo har fotbollsmatch. Godnatt.

You Might Also Like

 • Lena
  3 maj, 2018 at 21:32

  Oj så snygga kläder! Var kommer de ifrån? Märke? Du ser fantastisk ut??Kram

 • Lovisa
  4 maj, 2018 at 05:50

  Så snygg kavaj!

 • Susanne
  4 maj, 2018 at 21:33

  Snygg!!!

 • Madeleine
  5 maj, 2018 at 05:58

  Var kommer linnet ifrån? Galet snyggt!

 • Jjj
  5 maj, 2018 at 08:01

  Vilket tjat om kläder här.

 • Lotten
  5 maj, 2018 at 11:12

  Manodepressiv?

 • Joakim
  5 maj, 2018 at 15:32

  Du klagar jämt p tjockisar, det där är ej tränat o smaaalt med tanke på PT och deff!!

 • vally
  6 maj, 2018 at 12:23

  Så fin du är. Som du har kämpat med allt. Bry dig inte om de elaka. Kram

 • vally
  6 maj, 2018 at 12:24

  Så fin du är. Som du har kämpat med allt. Bry dig inte om de elaka. Kram

 • Audrey Hansen
  6 maj, 2018 at 21:31

  Tycker du är fantastisk! Vill gärna ha namnet på din psykolog, svårt att leta ngn utan ledtrådar!
  Vill och kan du dela med dig av namnet så är jag sååå tacksam!

 • Bella
  13 maj, 2018 at 14:18

  Fint