Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Å pju. Vilken dag! Vissa dagar gör jag en hel veckas jobb på en dag. Idag var en sån dag. Eller det var en halv dag egentligen… till 12.30 var jag mammaledig med Falke. Vi gick runt Djurgårn, handlade mat… lekte hemma. Sen. Från 12.30 har jag fått sjukt mycket gjort och nu är jag klar. Möte på Axfood, poddinspelning med Malin, yoga med Magnus, lagat ofantligt mycket mat inför morgondagens plåtning, poddinspelning med Bingo. Lagat mat igen. Jag har inte suttit ner en sekund sen 12.30 tills nu då jag la mig i sängen. Det pulserar i mina trampdynor. Skön känsla. En känsla som bevisar att jag jobbar hårt vissa dagar. Men det är ju sjukt hur mycket jag älskar mitt jobb. Jag får som ett lyckorus när jag får laga hälsosam och god mat. Imorgon ska vi plåta allt jag lagat, plåta mig, träna med Philip, gå till psykologen och sen ska jag och Malin prata om vad som inspirerar oss hos Acast också. Jisses! Fredag gör jag ingenting. Ett möte bara. Fotbollsmatch på kvällen. Ringo. Det blir kul! @cleaneating.se

You Might Also Like

 • vally
  2 maj, 2018 at 23:38

  Du är suverän.

 • G-T
  3 maj, 2018 at 08:39

  Det är hårt jobb att vara egenföretagare med tre barn. Det gör du bra. Fint att du kan köpa dig tid med vissa saker så du får tid över. Det går ju inte ihop annars eftersom dygnet bara har 24 timmar.Sen har du bra pappor oxå – puss på dem.

 • D
  3 maj, 2018 at 18:49

  Önskemål: Sluta podda från bilen, man orkar inte lyssna när det är så dåligt ljud!

 • Sassabassa
  3 maj, 2018 at 20:24

  https://nouw.com/sassabassa/fuck-kroppshetsen-33717472
  så här ser min kropp ut på riktigt!!! Fuck skönhetsidealet!!!!