Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså jag ligger och gapar i sängen precis innan jag somnar. Kollar in på @bingorimer instagram och ser den här filmen. Asså jag åkte skidor med mina barn för…ehh… ett par veckor sen? Hur snabb utveckling har barn egentligen?! Kollar på den här filmen om och om igen. Kan inte tro att det är sant. Vilka små proffs. Fråga om väldigt kort tid innan Ringo gör en sån där volt som coolingen i slutet och Rambo kommer han göra helikoptern innan han fyllt fem eller vaddå? Jisses. Måste köpa första-hjälpen-låda att alltid bära med mig. Ska göra det imorgon.

You Might Also Like

 • Pia
  2 maj, 2018 at 07:37

  Grymt duktiga barn o föräldrar som låter dom testa på så mycket. Så skönt o se föräldrar som prioriterar att barnen rör på sig o inte sitter framför skärmar. Heja er.

 • Bebb
  2 maj, 2018 at 20:33

  Såg dig i Anna Wahlgren-dokumentären på SVTplay. Shit vad tjock du är. Hur kan man visa upp sig på tv sådär ofräsch Katrin??

 • Reductil4you
  2 maj, 2018 at 21:39

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • sassa
  5 maj, 2018 at 18:29

  https://nouw.com/sassabassa/jag-fore-och-efter-ingrepp-33696447

  JAG FÖRE OCH EFTER SKÖNHETSINGREPP!