Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kanske roligare om man känner brudparet och känner till att Måns blev vegan för några år sen och alla varit i chock sen dess. Vad äter han liksom? Hur klarar han sig utan god mat? Typ så. På det här springer han sjuka distanser och det väldigt ofta. Hans killgäng ink @jonas_kleerup levererade den här låten. Hör ni hur grymt bra den är? Jag hoppas att någon smart låtlevererare fångar upp den och gör den till sommarens hetaste dänga för det här mina vänner det är riktigt bra skit.

You Might Also Like

 • Sandra
  1 maj, 2018 at 15:29

  Hej Katrin!

  Har följt dig sen den dagen du började blogga, men har aldrig kommentarat. Tror jag var runt 18 då och idag är jag 29, dvs 11 år! Helt otroligt och du lyckas fortfarande få mig att skratta. Ville bara meddela (varför vet jag inte, du bryr dig nog inte men ändå) att jag har börjat med keto-dieten. Ska bli sjukt spännande! Ha en fin dag!

 • Reductil4you
  1 maj, 2018 at 15:59

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Annika
  1 maj, 2018 at 16:11

  Nej, jag hör inget. Jag ser en suddig bild.

 • Sassabassa
  1 maj, 2018 at 16:21

  https://nouw.com/blog/posts/33696447

  Ja jag har gjort skönhetsingrepp !!!!