Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Men trodde jag verkligen att jag skulle somna klockan nio? Absolut inte det är ju omöjligt. Så nu ligger jag här och tittar på mina små pojkar som är med sin pappa i Kläppen och då slår det mig plötsligt att jag hyllar @bingorimer alldeles för lite. Alla ser ju såklart vilken grym och framför allt kärleksfull pappa han är men för mig är det liksom viktigast av alla för det är mina barn. Vägen har varit lite krokig och jag har många gånger fått höra att jag inte ska dalta och fixa och dona för att hjälpa Bingo hela tiden, men jag har aldrig låtit mig påverkas av ”barnen ska lära sig att deras pappa glömmer matsäck, jumpapåsen, tider, platser och sånt”. Jag har alltid funnits där för att hjälpa Bingo med sånt som är svårt för honom. Skickat små sms med ”Glöm inte Rambos matsäck imorgon” och sånt. Det har aldrig stört mig snarare kommentarerna om att jag inte ska ”dalta” som stört mig. Behöver jag byta till sommardäck finns Bingo där för att hjälpa mig. Vi hjälper varandra och vi gör det vi är bra på. Det vi gör så jävla bra tillsammans är att överösa de här pojkarna med kärlek. Jag har verkligen barn med världens bästa pappa. Alex är också grym med Falke, men nu handlade den här texten om Bingo. Tänk om alla barn kunde få en pappa som Bingo. I en perfekt värld kanske.

You Might Also Like

 • T
  29 april, 2018 at 22:04

  Hej!
  Reductil dietpiller för den som önskar få ordning på sin vikt och aptit. Har tappat rejält på kort tid och har över några förpackningar för den som är seriöst intresserad.
  [email protected]

 • Vera
  29 april, 2018 at 23:05

  Låter så lätt men så svårt för mig… Om jag är grym på allt som har med barn, planering, pengar, hushåll och organisation att göra så känner jag att det inte räcker att min man byter däck på bilen… (han har adhd liksom Bingo).

  Han säger aldrig tack och jag känner mig ledsen och utnyttjad och undrar vad fan jag ska ha honom till…

 • Har också 3 barn
  30 april, 2018 at 08:59

  Glöm inte att Katrin och Bingo betalar för barnvakter, städning, hjälp med tvätt m.m
  Hur svårt kan det vara då?

 • Petra
  30 april, 2018 at 14:30

  Fantastisk och precis min inställning. Vi behöver mer kärlek och omtanke i vår vardag och inte tvärtom. Byt ut ordet dalta mot att ge bästa förutsättningar för en fungerande vardag med fokus på barnen.

 • Sassabassa
  30 april, 2018 at 15:36

  INGEN SKA BEHÖVA FÖRSÖKA TA SITT LIV SOM JAG FÖRSÖKTE!!!!!

  https://nouw.com/sassabassa/jag-forsokte-ta-mitt-liv-33643956

 • Marie
  2 maj, 2018 at 01:01

  Känner igen mig Vera. Kom på mig själv ta hand om ett ”extra barn”. Du borde ställa dig frågan om det är värt att gå runt ledsen och känna dig utnyttjad i din vardag. Ska ditt liv fortsätta så? Med allt du gör för din familj är du värd att känna dig betydelsefull och värdesatt. Hur är det med självkänslan? Du borde klappa dig på axeln och påminna dig om att du fanimig är bäst.