Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Här sitter jag och har fjärilar i magen. Känns lite som att det är jag som ska gifta mig imorgon fast jag ska vara tärna på min älskade @jessicaabril och @manshosk bröllop. Det ska bli så otroligt kul imorgon längtar ihjäl mig! Jag ska sova snart så jag är utvilad. Idag väckte Falkon mig 06.15 så jag måste gardera mig med sömn. Haft en väldigt härlig dag idag. Gått på stan med bästa väninnor, ätit lunch på Sturehof, Falke har varit sitt allra charmigaste jag så det kanske blir en trea hos någon vän.. sen kom en annan bästa vän @sippanhagerman så kollade vi de två första avsnitten av Handmaids tale. Sjukt bra. Sen åt vi middag och då kom en annan bästa vän @iborggren och anslöt. Falke sov som en liten björnunge. Jag har så fantastiska vänner är väldigt glad för det. Sjukt roliga vänner. Och imorgon ska vi alla på bästa @jessicaabril bröllop allt är så väldigt perfekt. Och jag då? Min personliga utveckling är ju verkligen något att skryta om. För några månader sen grät jag hos psykologen om hur trasig jag kände mig som går utan man på bröllop med alla par. Idag känner jag mig som den största vinnaren av alla! Inte för att det är fel att vara par utan för att jag landat i mig själv och känner mig stolt över att vara jag. Så jävla skönt! Jag mår väldigt bra på den plats jag är på just nu.

You Might Also Like

 • T
  29 april, 2018 at 22:05

  Hej!
  Reductil dietpiller för den som önskar få ordning på sin vikt och aptit. Har tappat rejält på kort tid och har över några förpackningar för den som är seriöst intresserad.
  [email protected]

 • Marie
  1 maj, 2018 at 18:03

  Va härligt att du har hittat dig själv. Den största gåvan till sig själv och sina barn. Bra jobbat!

 • S
  2 maj, 2018 at 17:59

  Tänkvärd text och en väldigt fin bild på dig…