Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså shit jag är så snygg i kroppen nu. Och vill jag använda den för att leta efter en kille? Absolut inte. Vill ha den helt för mig själv. Falke bryr sig inte alls om hur jag ser ut han älskar mig för mitt inre. Jag älskar honom både för hans inre och hans yttre. Vi har det så mysigt tillsammans bara han och jag. Och snart säger han nog mamma också. Idag sa han mjau. Jag sa ”vad säger katten?” Så sa han ”jauuuu” me den ljusaste rösten jag skrattar ihjäl mig. Han är ett litet lyckopiller. En jättegullig jättetjock jättelen liten filur.

You Might Also Like

 • T
  29 april, 2018 at 12:23

  Hej!
  Reductil dietpiller för den som önskar få ordning på sin vikt och aptit. Har tappat rejält på kort tid och har över några förpackningar för den som är seriöst intresserad.
  [email protected]

 • Sara - Aldrig mer över 100kg
  29 april, 2018 at 12:43

  Härligt! 😀

 • Nina
  29 april, 2018 at 14:37

  Falke har sådana där gulliga, mulliga kinder så man vill bara nypa honom lite försiktigt i dem.

 • christina
  30 april, 2018 at 09:10

  Vad är det för reklam du har för Reductil på din blogg???
  Jag trodde att denna bloggen handlade om att äta rätt och träna och inte om bantningstabletter.
  Är det såna tabletter du äter i smyg??