Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Första gången jag mötte dig förklarade du för mig att man måste ha stringtrosor, då använde jag sloggi boxer. Du var den absolut mest utflippade person jag mött. Du är fortfarande den mest utflippade jag känner. Du har lärt mig att flippa och omfamna livet på ett sätt som få människor gör under hela sitt liv.Du är den mest generösa, godhjärtade, omtänksamma, kärleksfulla, modiga person som finns.Du är fullständigt unik. En vän med alla egenskaper. Men skit i allt det där för vi finns där för varandra tills döden skiljer oss åt det är givet. Du berikar mitt liv på så många sätt. Du får alltid min första tanke i alla situationer. Du är alltid mitt första samtal. Jag delar allt med dig, du delar allt med mig. Jag älskar dig så otroligt mycket tack för att jag får ha dig i mitt liv.

You Might Also Like

 • Jj
  28 april, 2018 at 10:09

  Har du inte sagt samma om Maggan Graf?

 • amandas
  28 april, 2018 at 11:45

  Hon verkar fin,men hur kan hon stötta någon som är känd för att kränka och äcklas av fel personer? Det skulle min bästis aldrig acceptera om jag var så hatisk som K, men alla vänner är ju olika.Tur det, jag hade nog förlorat alla!

 • T
  29 april, 2018 at 12:25

  Hej!
  Reductil dietpiller för den som önskar få ordning på sin vikt och aptit. Har tappat rejält på kort tid och har över några förpackningar för den som är seriöst intresserad.
  [email protected]

 • Ewa
  29 april, 2018 at 12:39

  Vad korta ben du har i förhållande till din längd.

 • S
  29 april, 2018 at 19:24

  Ewa, vad uppnår du egentligen med den kommentaren? Framstår bara som helt hjärndöd och korkad!!