Okategoriserade

En trevlig söndag

Usch för det där hemska håret jag ser överallt. Frisörer kallar det för ”Sexy waves”. Ni vet såna där extentionslockar som typ alla glamormodeller har och alltid har haft. Anna Book och Sonja i Körslaget, mammorna i Mamma söker, Marie Serneholt i Bingolotto, jag ser det där jävla håret överallt och jag hatar det. Det är så fruktansvärt fult. Så opersonligt och ängsligt. Jag stör mig. Det som stör mig mest är att jag själv gått runt så där. Allra mest under Idol-tiden. Usch usch usch. Hellre rakar jag av mig allt hår än att ha såna där lockar igen.

Här kör både jag och Gynning på sexy waves. Fan va kul vi hade här vill jag minnas.

Här ser jag bättre ut. Vem hade satt i mitt hår här? Fan om jag mindes det…
Jag längtar till att vara smal igen. Nu känner jag mig klar med att vara gravid, det är inte så kul längre. Jag börjar känna mig begränsad nu också. Kan inte röra mig, vara lika aktiv alls utan måste vila för annars blir magen stenhård och jag får en obehagskänsla. Tänk snart är jag tvåbarnsmorsa med en bonusdotter. Mitt liv är liksom fulländat. Innan jag hinner fylla 40 år så kommer jag att se ut som Demi More och leva mitt perfekta liv fullt ut. Jag känner mig stolt och nöjd över mitt liv.
Jag har lagat en massa mat till 13 personer idag och igår kväll. Idag har jag experimenterat med LCHF-pannkakor. Alla som jag hittills ätit har varit antingen äggiga eller tjocka. Jag vill få fram ett recept för tunna, spröda pankisar och jag är nära att göra just det. Jag älskar att ta fram nya recept när jag gör det utan press och stress. Jag åt mina pannkakor med grädde, nötkräm och jordgubbskräm som jag gjorde själv också. Otroligt gott. Både Ringo och Bingo höll med. ”Har du gjort vanliga pannkakor?”, sa Bingo. Hi hi, då har man lyckats.
Om en timme ska jag på yoga igen. Det gick bra igår och jag har träningsverk i mina armar idag. 2,5 timme idag igen och sen kommer min släkt på middag till oss. Jag har förberett allt så det behöver bara värmas och dukas. Ibland får man pussla för att få ihop allt men det går bra om man bara vill.

Katrins Snapshots

Jag ägnar förmiddagen åt att experimentera fram pannkaksrecept. Målet är en pannkaksmix @lchfklubben #instacollage

You Might Also Like

 • Irene
  15 september, 2013 at 13:20

  Gillar inte löshår!

 • Rogbert
  15 september, 2013 at 13:21

  ”Vem hade satt i mitt hår här ?”…Huh?

 • Fia
  15 september, 2013 at 13:22

  det är ju aslätt att göra goda LCHF-pankakor. Finns massa bra recept, med typ 4-5(billiga) ingredienser.

 • Rogbert
  15 september, 2013 at 13:23

  Träningsverk?

 • Dalkullan
  15 september, 2013 at 13:26

  Jag minns vem som gjorde ditt hår haha…det var någon kvinna i Södertälje? hon flätade in dem åt dig o du fick litet utbrott dagarna innan Idol sändning och fick åka dit och fixa med det…ring any bells? och jo, jag har faktiskt ett liv haha, bara det att jag har också ett huvud fullt av värdelöst vetande…tycker det är värt ett paket knäckebröd dock 😉

 • Chocochock
  15 september, 2013 at 13:55

  Pankisarna ser jättegoda ut!

  http://chocochock.se

 • anonym
  15 september, 2013 at 14:26

  Idol. Var det där du startade din karriär som MOBBARE?

 • Lee
  15 september, 2013 at 14:26

  Istället för ägg kan man koka linfrön i vatten och då blir det som äggvita. Tips!

 • Annelie
  15 september, 2013 at 14:27

  Klart du ska vara stolt över ditt liv. Om ett år har du två söner och en bonusdotter och Bingo.
  Om två år har du två söner och ett system med hämtning och lämning mellan dig och Bingo. Du känner dig lite mer sliten, får sova mindre, lite fulare, orkar inte hålla uppe skenet lika mycket. Följer Bingos nya äventyr genom alla sociala medier, hur han åter igen blir den glada charmige man du blev kär i, som nu är trött, håglös och sur.

  Själv sitter du och kämpar med smeten, barnen tar i stort sätt all din tid, medan Bingo har det lättare, han har dem bara några dagar i veckan.

  Två pojkar. Den ena överenergisk och åsidosatt vilket har väckt svartsjuka och en mammighet, medan den andra har lärt sig gå och springer runt, runt, drar ned saker, låter, grinar gällt, snuskar ned sig med barnmaten, kissar dig rakt upp i ansiktet samma dag du äntligen orkat göra mig make up för första gången på länge.

  Du inser någonstans att för att gå vidare och hitta nästa man behöver du glida ur joggingoverallen, fixa håret, vara trevlig, glamourös och sexig, det är bara det att du ids inte. Dina två barn och att Bingo till slut lämnade dig ensam med det senaste barnet har knäckt dig.

  Det är DÄRFÖR du har dina trogna bloggläsare. Bara därför. Vi vill följa med under hela resan. Gör oss inte besvikna!

 • anonym
  15 september, 2013 at 14:28

  Tycker du. Det tycker inte jag!

 • Elisabeth
  15 september, 2013 at 14:32

  hur ska då goda pankakor se ut??? Du måste bara vara på dålig humör…

 • Elisabeth
  15 september, 2013 at 14:34

  är du synsk???

 • Kjelles Näsa
  15 september, 2013 at 14:39

  Hehe asså tjena tjäna men nån jävla Puma som Demi Moore kan du aldrig fan bli asså, haha, men jag fattar fan , du skämtar Kattan, fan asså, din jävla humor är tamejfan vass ibland, du är nog jävligt medveten som fan att du ser ut som en medelmåtta, hehe. Kul Kattan 🙂

 • Emma
  15 september, 2013 at 14:40

  Spot on gällande det där gräsliga ”Sexy waves” håret!

 • Tanja
  15 september, 2013 at 14:42

  Anneli . Du måste va en riktigt fet och ful och patetisk och misslyckad människa !! Ingen absolut ingen glad snygg nöjd med livet tjej hade fått för sig att skriva dena ,bok, som du precis gjorde. På en söndag dessutom dagen då man skall vara med sin familj umgås äta gott och vara tillsammans. Men såklart vem fan vill va med dig lixom

 • Carrie
  15 september, 2013 at 15:30

  Låter mer som något självupplevt hos dig Anneli. Tragiskt 🙁

 • Lennart
  15 september, 2013 at 16:05

  Fast Anna Book är jävligt snygg nu när hon har blivit supersmal, och fin i sina extensions, tror dock nog att Anna som är så naturligt vacker har äkta hår rätt igenom

 • Hey
  15 september, 2013 at 16:14

  Drömmar är bra. Tyvärr kommer du inte hinna träna så mycket, orken kommer inte finnas med två barn. Det är alltid svårare att gå ner efter andra barnet och du har redan gått upp enormt mycket! Kroppen blir aldrig den samma efter barn nummer två. Men dröm på du så mår du säkert bättre!

 • Carrie
  15 september, 2013 at 16:33

  Vilket svammel.

 • Rebecca
  15 september, 2013 at 16:53

  Men snälla! Jag har frågat förut och gör det igen: Ni som skriver elakt, sarkastiskt och/eller bara taskigt – varför? Svara gärna. Är verkligen nyfiken. Ge mig några bra anledningar till VARFÖR ni skriver så. (Och, som sagt, argumentet ’K ska få smaka på sin egen medicin’ håller inte, det är ett sandlådebeteende som alla över 7 borde vuxit ifrån.) Och snälla – bara seriösa svar 🙂

 • Elisabeth
  15 september, 2013 at 17:14

  Anna Book – supersmal??? Har du tappat glasögon? Hon är något mindre men smal… nej du, det är hon inte ens i närheten.

 • Lennart
  15 september, 2013 at 17:42

  Jo men hon är smal tycker jag, måste ha halverat sin vikt, jätteduktig tjej o klara det, sedan har hon sina stora bröst kvar o det är finfint det 😛

 • E
  15 september, 2013 at 17:49

  Säg det till Åsa: http://metrobloggen.se/hteam/

 • Jessica
  15 september, 2013 at 18:27

  Min mormor hade alltid en skvätt filmjölk eller soda vatten i pannkakasmeten. Dom blev frasiga!!! Detta förutsatt att smeten för fick stå över natten innan detta hälldes i strax före stekningen.

 • Li
  15 september, 2013 at 18:46

  Den stora modegurun och fashionistan Katrin dissar frisyrer! Hahaha ingen koll

 • Carrie
  15 september, 2013 at 18:48

  Ja, men hon har ju fått gå igenom många smärtsamma och riskfyllda ingrepp på plastikkliniken för att återskapa vissa kroppsdelar. Att klara av att genomföra massa läskiga plastikoperationer tycker jag är mer beundransvärt än själva viktminskningen. Jag hade då aldrig vågat.

 • Lennart
  15 september, 2013 at 19:23

  Oj Carrie, jag är inte så insatt i alla detaljer kring Anna B, men gillar hennes entusiasm, karisma, härliga kramiga sätt, hon verkar så äkta o fin 🙂 men att genomgå massa operationer mm säger ju endast vilken stark kvinna hon är , hon klarar så mycket den kvinnan. Vi män däremot gråter om vi får förkylning typ haha

 • Lennart
  15 september, 2013 at 19:24

  Haha jag tror att Katrin kommer att vara fit for fight till våren, hon är så envis o duktig.

 • Rebecca
  15 september, 2013 at 19:28

  Hey, hey … ha en fin kväll och hoppas du får en bättre dag imorgon. Typ utan bitterhet 😉

 • Rebecca
  15 september, 2013 at 19:33

  De flesta människor har väl en åsikt om olika frisyrer. Vadå koll? På vad? Frisyrmodet? Spelar roll. Jag tex avskyr sk ’hockeyfrillor’.

 • Jenny
  15 september, 2013 at 19:34

  Vad har utseende med detta att göra?

 • Carrie
  15 september, 2013 at 19:36

  Okej, Lennart feltolkning av mig. Läste bara det där om super smal, naturligt vacker, fina extensions, jävligt snygg och stora finfina bröst. Nu förstår jag hur du menar 🙂

 • [email protected]
  15 september, 2013 at 19:59

  ”Satt” som i: satt extension i håret på henne…

 • Karina
  15 september, 2013 at 20:01

  Javisst, smal kanske du är om två år. MEN utseendemässigt är du så långt ifrån Demi Moore som man kan komma. Henne kommer du aldrig att likna. Demi Moore är vacker och ståtlig, det är inte du KZ. Men du ska vara nöjd ändå för du har, snart, två fina barn. Njut av livet som medelålders småbarnsmamma istället för att sträva efter det omöjliga. Då blir du mkt lyckligare.

 • Klottermaja
  15 september, 2013 at 20:01

  Väntar barn nr 2 och har gått upp 17 kilo i vecka 29. Undrar bara över hur du Katrin levt under graviditeten? Jag har inte tränat och har ätit rätt mycket onyttigt som glass och godis. Du går på LCHF, tränar och äter inga kolhydrater. Hur kommer det sig att du gått upp lila mycket? Min barnmorska har skällt på mig pga min allt för stora viktuppgång och det känns inte bra. Tänkte kanske LCHF vore något men du har ju gått upp lika mycket trots LCHF! Då känns inte det lockande. Jag var smal och hyfsat vältränad innan liksom du. Tycker du borde gått upp de 8-11 kilon man ska ha gått upp i vecka 27 men du har ju gått upp typ 15-16 kg. Det går inte ihop.

 • Klottermaja
  15 september, 2013 at 20:06

  Många här i bloggen som ställt samma fråga men Katrin ignorerar givetvis. Bara för att det inte är det någon bra reklam för LCHF att gå upp så mycket i vikt. Pinsamt tycker jag att hylla en diet man lever efter samtidigt som man sväller upp som en ballong och lägger på sig alldeles för mycket vikt. Antingen fuskar Katrin eller så funkar inte LCHF. Att vara gravid innebär inte automatiskt att man går upp massor i vikt det är något man kan välja.

 • Carrie
  15 september, 2013 at 20:14

  Det tror jag med. Finns inte en chans att hon kommer vara tjockis länge efter att tvåan har kikat ut. Synd om alla asgamar som vill se henne misslyckas.

 • Rebecca
  15 september, 2013 at 20:14

  Jamen, är du från Mars? Olika kroppar är fungerar olika. Vissa går upp massor, men äter ’normalt’. Andra äter massor och går upp ’normalt’ enligt ngn tabell hos mvc. Jag åt mindre än när jag inte var gravid (bla för att jag mådde illa i 7 månader. Jag gick upp 23kg. Förstår själv inte hur det kunde bli så, men barnmorskan förklarade det med att min kropp tog upp mkt vatten, speciellt de sista månaderna.

 • Johanna
  15 september, 2013 at 20:22

  Hon har ökat tio kilo ditt spån

 • Kyss mig i röven
  15 september, 2013 at 20:24

  Om du gör omfattande plastikoperationer kanske du kommer i närheten av hur Demi More ser ut annars, sorry. Ditt utseende är inte till din fördel inte heller ditt sätt.

  Klart LCHF inte funkar. Jordnötssmör till frukost bara massa onyttig skit. Inte undra på att Katrin bara sväller och sväller. Hade LCHF funkar hade viktuppgången varit runt 7-10 kilo nu inte 15 kilo! Bluff och båg är vad LCHF är!

 • Carrie
  15 september, 2013 at 20:25

  Fan Kjelle, jag gillar ju dig men nu har jag lust att nypa dig i näsan. Kattan ser inte ut som någon medelmåtta. Mycket vackrare än plastikmonstret Demi som hon tydligen vill se ut som 🙁

 • Einstein
  15 september, 2013 at 20:33

  Man behöver inte vara einstein för att inse hur mycket Katrin fuskar. LCHF fungerar men inte när man fuskar. Givetvis hade inte Katrin gått upp så mkt utan fusk.

 • .
  15 september, 2013 at 20:49

  Pizzmix, tacomix och nu pannkaksmix…verkligen mycket häslosammare än 5:1 haha Fullkomligt baxnar av alla vitaminer och antioxidanter!

 • Kristina
  15 september, 2013 at 20:57

  Varför inte?

 • Åsa
  15 september, 2013 at 21:15

  Håller med om frisyren!
  Varför ska ALLA ha denna fula frisyr? Är det Montazami-hysteri, eller?

 • Erika J
  15 september, 2013 at 22:40

  Annars bröst blev fula efter viktgenomgången och då gjorde hon silikon. Hon var ju med i plastikprogrammet på teve.

 • Denise
  15 september, 2013 at 23:53

  Du är så fin ! Tycker jag, jag är med gravid ska ha i januari vet känslan om att vilja vara smal igen. Men du är i alla fall as snygg tycker jag..

  Du kör ju lchf så jag vet inte om man får dricka socker dricka då. Men om du häller i lite sånt i pannkaksmeten så blir dom tunnare och sprödare hehe som du vill ha dom. Kram

 • Wilma
  16 september, 2013 at 07:40

  ….och när började din?

 • Wilma
  16 september, 2013 at 07:42

  Kanske lättare att bli avundsjuk när man är ful….

 • Tom
  16 september, 2013 at 08:34

  Inte illa.

 • Carrie
  16 september, 2013 at 09:08

  Jo, förresten Demi har snyggare pattor än Katta.

 • Carrie
  16 september, 2013 at 09:10

  Säger jag till dig.

 • liv
  16 september, 2013 at 09:12

  Carrie är inne o terroriserar kommentarsfältet som vanligt

 • Anonym
  16 september, 2013 at 09:14

  Hörru snoken. Dra!

 • Carrie
  16 september, 2013 at 09:52

  Tycker du?

 • Carrie
  16 september, 2013 at 09:55

  Yep! Och jag ser att jag har fått hjälp av Carrie nr:2 😛

 • charlotte
  16 september, 2013 at 10:17

  Hon har knappt gått upp 10 kilo, hur räknar du?

 • Johanna
  16 september, 2013 at 12:32

  Katrin lär skaffa både skaffa både den ena och den andra hjälpen för att hinna med familj och företagande. Det hon själv inte hinner, kan och vill göra samt det som Bingo inte hinner, kan och vill göra.

  Katrin ser lösningar och ordnar så att det blir löst! Låt dig inspireras!

 • Anonym
  16 september, 2013 at 12:36

  eller hur???????

 • Pruttbert
  16 september, 2013 at 14:11

  SVULLO

 • kjk
  16 september, 2013 at 16:31

  nej den karriären startade Katrin i 13 års ålder.

 • Sally
  16 september, 2013 at 18:13

  Lennart jag antar att dina ord om AB är ironi..;)

 • Wilma
  16 september, 2013 at 19:00

  Word!