Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ni vet att vi kör live en stund varje tisdag och torsdag, va? Det är väldigt uppskattat så då vet ni! Ni kan se på liven i efterhand bara att klicka på min story. Herregud hur kan det ge mig en sån lycka att vara smal?! Känns som att jag vunnit hundra miljoner på lotto så glad är jag! Bara av att vara smal. Smal! Smal! Smaaaaaal! @philiplailani @deltagym

You Might Also Like

 • Nille
  26 april, 2018 at 15:59

  Herregud vad du är korkad.

 • Anette
  27 april, 2018 at 10:01

  Bättre fyllig och snygg än smal och ful 🙂

 • Sanna
  27 april, 2018 at 10:06

  Jag tycker inte du är speciellt smal.
  Du ser mer ut som en liten köttbulle

 • Daniel
  27 april, 2018 at 11:37

  Jag tycker du e super snygg!Vet känslan

 • Jenny
  27 april, 2018 at 17:12

  Du är sjukt grym! Kan du inte berätta lite mer om upplägg, kost osv! Och hur det går med YAZppiller och din svåra pms som du tidigare led av? Hade varit otroligt givande..då jag själv har pms från HELVETET! Rek. Du ppiller för det?