Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Andas ut. Önskar jag orkade yoga nu finns inte en chans. En aktiv dag med en hel del action har sitt slut. 21.00 och jag har en timme innan jag lägger mig. Vad ska jag göra med den? Ingenting. Kollar nyheterna. Haft jobbmöte med Falke i knät, ätit lunch med familjen, poddat med Malin, hämtat barnen. Rambo ramlade och slog huvudet i en sten, sjukt mycket blod och drama. Jag var kolugn. Min stressnivå ökade inte det minsta utan jag var helt fokuserad på att hälla vatten på huvudet, leta reda på jacket. Läkare på plats, många som hjälpte till. Och jag känner ju min stenhårda lilla kille så jag visste att han aldrig skulle missa träningen så när folk sa ”åk in” sa Rambo ”Jag ska spela fotboll”. Och det gjorde han. Har koll på honom nu han mår bra. Men shit alltså jag hade båda handflatorna täckta med blod. Sen kom mamma för att göra polskan med Ringo, pappa för att visa inredningsförslag på sin nya lägenhet, sen kom min vän @patricktokarski som var på snabbvisit från Tyskland där de numera bor. Urmysigt att han kom förbi. ”Vad gör du här du bor ju i Tyskland”, undrade Rambo och vi stirrade häpet på varandra. Hur kan han minnas det liksom? Barn är fantastiska. Jag säger det ofta jag säger det igen. Barnen. Jag älskar de här små barnen!

You Might Also Like

 • marie
  25 april, 2018 at 22:12

  Jag tror inte du var så dum att du lät din son spela fotboll med misstänkt hjärnskakning…

 • Anna
  25 april, 2018 at 22:47

  @marie, om man slår huvudet i något vasst så kan det blöda rejält utan att smällen var särskilt hård.

 • titti
  26 april, 2018 at 10:44

  Du ser ut som en gammal polsk hora!

 • Nille
  26 april, 2018 at 16:00

  Titti: En gammal SMAAAAL polsk hora!
  Väldigt viktigt!

 • G-T
  26 april, 2018 at 21:07

  JA men visst är det viktigt, att vara smal och glad, visst provocerar det? Herregud ja! Hahaha
  Både och, blir liksom en för mycket för en del…

 • Eva
  27 april, 2018 at 07:51

  Nille – Bra där!

 • Susanne Edvardsson
  28 april, 2018 at 14:14

  Alltså hur orkar ni!!! Varför i helvete är ni inne på katrins blogg om ni inte ens är vuxna nog att läsa den utan kränkande kommentarer, o kom inte med det att hon kränker tjocka mm . Ni är inte ett dugg bättre i såna fall!!!väx upp o sluta läsa hennes blogg! Så slipper ni reta er på henne?. Inte alltid överens med det hon uttrycker men skulle aldrig hålla på att kommentera det. Susanne