Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså vad är det med folk varför skiljer sig inte fler fattar inte. Allt det här jävla missnöjet och gnället man hör överallt och hela tiden Guuuuud låt mig slippa utsättas. Jag försov mig idag. Gick upp duschade, yogade pyttekort för kände mig trött. La mig bredvid Rambo pang! Öppnade ögonen och tiden var borta. Jag skrek ”Waaaaaa JAG HAR FÖRSOVIT MIG!” Sen stod killarna i givakt på fem minuter i hallen och jag blåste håret, klädde på mig och packade träningsväskan samtidigt som jag svor ”helvete, helvete, helvete”. Tur att bilen stod utanför och Falke inte är med oss… hade Falke varit med oss hade ju inte situationen uppstått från första början ha ha ha den lilla båttutan hade fått liv i oss alla långt innan 07.50 då jag vaknade med ett ryck! Aja.. ska bara på viktigt möte @icasverige idag. Har ett sånt möte en gång per år så det är ju inte så viktigt om håret är perfekt, sminket sitter på fejan och kläderna är lite genomtänkta. Nä men va fan hej! Och jag har ingen att skylla på heller… förutom mig själv. Fan skulle haft en sån där snubbe till hands som jag kunde spy ut min skit på idag. ”Varför kan du aldrig ansvara för väckningen varför ska jag alltid…”Haaaa jag måste ta en kaffe. Sminka mig lite och tänka om. Namaste.

You Might Also Like

  • Jansson
    24 april, 2018 at 15:20

    Tja varför folk inte skiljer sig? Kanske inte vill? Kanske vill leva med nån på det sättet. Man kanske vill försöka mm. Kan lika gärna vända på det och fråga, varför folk skiljer sig så enkelt, varför folk tar relationer som lättvindigt? Varför folk äter glass till frukost? Varför varför varför? Ja du, inget är rätt och inget fel kanske.

    Trots att det gnälls på varandra kanske det inte betyder att man måste skilja sig eller?

    Om du är lycklig med din familje situation så är det toppen!