Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nu har han bestäm att hans säng är en ”mardrömssäng” och när Ringo säger ”Men mamma herregud låt honom sova med dig”, så är det liksom så det blir. Att han skriker i mitt öra, sparkar och slåss för att aldrig minnas något på morgonen (nattskräck). Jag antar att det är livets lott som mamma. Så nu när jag lägger mig så passar jag i alla fall på att pussa många gånger på de där ljuvliga läpparna. Får inte alls pussa på dem så mycket som jag vill i vaket tillstånd. Och som sagt, han minns ju ändå inget när han vaknar. Godnatt!

You Might Also Like

  • Therese
    24 april, 2018 at 20:46

    Sviter av ”sova hela natten” tror jag

  • Angelica
    27 april, 2018 at 09:05

    Hej. Lyssnade på din och Malins podd om att Rambo har nattskräck. Min son hade också de och det ända som fungerade varje gång var att gå ut i kylan med honom. Vira in barnet i täcke och gå ut. Förstår att detta kan bli jobbig om man bor i lägenhet men du kanske har möjlighet att öppna ett fönster på vid gavel och sätta er där en stund. Fungerade för oss varje gång inte säkert att de hjälper Rambo men absolut värt att tests. Mvh Angelica