Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag ska bekänna en sak för er. Jag har ju väldigt stark vilja och när jag bestämmer mig för något, sätter ett mål jag ska uppnå så finns det liksom inget utrymme för att inte göra det. Men shit va jag är nära att svika mig själv ibland. Jag gör det aldrig men jag får kämpa väldigt hårt ibland. Som ikväll. Jag tror att jag har öppnat kylen och frysen minst tjugo gånger vardera och bara stirrat. ”Men ta en jävla gurkjävel, eller knapra på en bit knäckebröd om det är så jävla jobbigt”, hör jag en inre röst säga. Men jag är liksom inte sugen på grönsaker eller knäckebröd. Jag är sugen på glass, jordnötssmör, choklad, hade till och med nöjt mig med yoghurt och granola men jag har inga kalorier kvar. Jo 200 har jag kvar. Det blir en proteindrink. Det är inte så kul men jag måste kämpa. Det är nyttigt att kämpa och stå emot. Att fokusera för att nå målet. Eftersom jag ska på 40-årsfest och bröllop i helgen måste jag kämpa på nu för ju mer jag fuskar desto mindre chans att nå målet. Fuskade inte i helgen så jag har hållt strikt diet i åtta dagar och det är fan tuffare än vad det låter. Tre dagar till sen ska jag fuska. Kämpa Katten!

You Might Also Like

  • Annika
    24 april, 2018 at 08:48

    Du är stark!

    Jag är en svag jäkel som älskar småätandet och helst det göttiga. Varje dag är en liten kamp mot mig själv.