Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Reklam// Min otroligt begåvade älskade grymma snygga snälla galna vän @carolinetamm.art ställer ut sina nya tavlor på Grevturegatan 3. De hänger där till den 29:e april så gå absolut förbi. Alla hem borde livas upp av en CarroT. Skicka ut nån gammal trist tavla ni fått i bröllopspresent och häng dit en av de här ni kommer inte att ångra er. Jag gjorde det och jäklar om jag trivs bättre i mitt hem av det. @galleriscandinavia

You Might Also Like

 • Krister
  22 april, 2018 at 23:15

  Snygga ben har hon…

 • Sara - Aldrig mer över 100kg
  23 april, 2018 at 10:30

  Fina! Hoppas du får en bra start på veckan 🙂

 • ea
  23 april, 2018 at 14:10

  Vill inte vara negativ men tycker det är så himla trist när alla ”konstnärer” apar efter Gynnings konst! Gynning var faktiskt först med stilen, framför allt färgerna, ansiktena, gick över till svartvita tryck, började måla nakna kvinnokroppar, o så kommer det den ena efter den andra o gör exakt som Gynning gjort. Det intressanta är när man hittar sin egen stil och inte härmar andra, för sådana tavlor är jättetrista att köpa.

 • Anna
  23 april, 2018 at 17:07

  @ea är du säker på att Gynning var först och inte bara först att nå ut med uttrycket pga sitt kändisskap? Jag har då inte tillräcklig koll på adda konstnärer i Sverige och internationellt för att kunna säga ngt om detta öht.

 • ea
  23 april, 2018 at 21:55

  Till Anna. Ja det är jag absolut säker på. Du kan lägg googla detta om Gynning själv..
  Hon var den första som började med detta, hon har hållt på i minst ett decennium nu med denna typ av konst.