Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag blir lika chockad varje år jag öppnar upp det här stället. Magin på den här ön är otrolig. Kraften och energin jag får av att vara här är enorm. Tänk att jag var så smart vid 33 års ålder som lät @bingorimer övertala mig att köpa det här. Mitt absolut bästa impulsköp. Här ska jag hänga livet ut. Sen får killarna sprida min aska i den här solnedgången. Finns nog inget jag stirrat på så mycket som på den.

You Might Also Like

 • Camilla 10 barnsmamma vid 33 år
  21 april, 2018 at 21:50

  Så vackert ?

 • Sandra
  22 april, 2018 at 01:20

  Reductil dietpiller för den som önskar få ordning på sin vikt och aptit. Har tappat rejält på kort tid och har över några förpackningar för den som är seriöst intresserad.
  [email protected]

 • Lovisa
  22 april, 2018 at 16:00

  Åh så fint!