Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag tar jag och Falke fram recept på gröna smoothies åt er. Jag ska sätta ihop allt samman i en tidning till er. Med allt. Mat, smoothies, kalorier, proteiner. Allt! Är man gammal om man måste skriva recept på små lappar? Lapparna är liksom halva grejen när man jag tar fram recept.. mysfaktor. Och en sak till? Säger han ”ja” på sista filmen? Näe, det var bara slumpen va?

You Might Also Like

 • amandas
  19 april, 2018 at 14:51

  Varför är Falke inte m sin pappa, dessa första år är jätteviktigt, så dom två bygger upp ett liv tillsammans o att Falke o Alex får knyta an o ha en vardag tillsammans, så d ej bara blir din unge? Bara en tanke o undran!!

 • Ullis
  19 april, 2018 at 16:59

  Precis som om det vore ditt problem, med Falke skaffa dig ett eget liv.., förbövelen!!..”

 • j
  19 april, 2018 at 17:45

  Nej Katrin, det var inte slumpen, han sa ett KLART tydlgt JA, såå gullig!

 • Marie
  19 april, 2018 at 20:49

  Amandas,
  Är det katrins fel att pappan inte är delaktig i barnets liv? Det är väl snarare varje enskild förälders ansvar att delta aktivt i sina barns liv? Att klanka ner på en engagerad förälder och beskylla denne för den andra förälderns inaktivitet är så lågt och genomkorkat. Idiot. Blir så förbannad på sånt resonemang. Du och andra med samma resonemang borde skämmas och jag hoppas nästan att ni får uppleva samma behandling själva. Idiot.

 • G-T
  19 april, 2018 at 21:16

  Det här tillhör bloggarens privatliv – så jag undrar inte alls över det här. Tänker inte ens på det. Det är deras ensak.Om några år kan barnen läsa härinne så tänk på hur ni för dem okända, kommenterar.

 • Zhanna
  20 april, 2018 at 09:59

  Fast ni vet väl inte hur mycket delaktig pappan är? Bara för att hon inte skriver om att Falke är hos sin pappa kan han vara det ändå.
  Uttala er inte om något ni inte vet något om!

 • Sandra
  16 augusti, 2018 at 21:14

  Hej! Har väntat och väntat på din smoothie tidning! :)) Finns den någonstans att få tag på?