Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Wow vilken dag! Och den kommer typ alltid att vara så här hektisk för mig. Resten av mitt liv. Min systerdotter och Nova fyller år. Samma dag! Så först var vi på kalas hos Laura. Hela truppen samlad. Sen kalas för Nova. Och jag då?! Måste faktiskt få skryta lite för jag känner mig så lyckad. Trotsade alla önskelistor och köpte egna presenter. För jag är ju grym på presenter! Lyssna på den här: Rosa lackgympadojor med lysande sula som ändrar färg till Laura. Aaaaaaa… succé. Väska @zadigetvoltaire till Nova. Jackpot! Nova fick en tisha som det står ”Girls can do anything” på också. Så fort det kommer såna för barn ska Laura också få en. Vet nog inte två coolare tjejer än Laura och Nova. Riktigt starka och modiga båda två. En lyckad dag har sitt slut. Jag är helt slut.

You Might Also Like

  • Lovisa
    18 april, 2018 at 20:04

    Snygg väska!