Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Pms från helvetet. Jag kämpar. Andas. Fokuserar. De är så fina mina barn det får inte gå ut över dem. Jag biter ihop. Svarar på hundra ”varför”. Andas. Fokuserar. Får inte snäsa eller vara kort. Kämpar. Sista bilden är min middag. Shiratakinudlar och samma kycklingfärs med blomkål jag åt till lunch. Tänkte kanske unna mig lite steviasötad ketchup men det behövdes inte eftersom jag stekt grönsakerna i kallpressad kokosolja @cleaneating.se så det var så gott ändå. Barnen fick bönpasta till. Och ketchup. Kalorier ca 200. Protein 20. Får inte ge vika för pms-suget ikväll. Kommer inte göra det. Vägrar ge vika för det jävla suget. Tänker inte låta svagheten vinna över min hjärna. Fokusera.

You Might Also Like

 • Linda
  11 april, 2018 at 20:14

  Fundera på om din pms blir värre när du äter mindre som du verkar göra nu

 • S
  11 april, 2018 at 21:34

  Prova progestoronkräm, kolla på hormonelle.se (klinik i Sthlm) el läs boken kaos i kvinnohjärnan.. det hjälpte mig 🙂

 • linda
  12 april, 2018 at 19:26

  ska du inte ha fler barn/slippa mens for ever/slippa PMS/uppblåst mensmage gör som kvinnorna i usa. Thermachoice Endometrial Ablation – ballongmetoden dvs man ”bränner” bort hinnan i livmodern. Mensen kan inte ”byggas upp” och blödas ut när den hinnan är borta inne livmodern. Man får en ballong med varmvätska i livmodern som ”bränner” bort hinnan. Det är gjort snabbt och lätt. När hinnan med blod byggs upp i livmodern så är det hormonellt och man får PMS och mensvärk etc. När man har gjort thermachoice så minskar pms med 90% och mensen försvinner. Man kan inte bli med barn efter man gjort detta heller. Jag har inte haft mens/kräkningar/pms på många år nu. Jag som låg helt utslagen och vred mig av smärtor och gjorde slut med min exman varje månad när jag hade pms. hahaha. Nu slipper jag detta. Jag kan inte ens komma ihåg hur det var att ha mens nu.

 • Anki
  12 april, 2018 at 21:22

  Jag hade förfärlig pms för en del år sedan. Började sedan med Efalexkapslar med jättenattljusolja och Apiforcekapslar med bidrottninggelé och pms – besvären försvann i princip helt efter 1 – 2 månader (minns inte riktigt för det var mer än 10 år sedan). Jämfört med att ha värsta vredesutbrotten samt att gråta som en idiot för ingenting så var det som att komma från ”helvetet” till ”himlen” (kan tänka mig att min omgivning tycket likadant ha ha…) Kanske värt för dig att testa? Köps på ”Life eller på nätet.

 • Gyn
  13 april, 2018 at 10:30

  @linda. Skönt att slippa blödningar men Thermachoice/ endometrieablation kan omöjligt ha effekt på PMS. Äggstockar/ ägglossning styr PMSbesvär och dessa påverkas inte av den behandlingen. Hormonellt är det precis som innan bara det att slemhinnan inte kan byggas upp som tidigare av östrogenet eftersom den är ”förstörd”.

 • Nathalie
  20 april, 2018 at 14:28

  Vad kommer det sig att du övergett LCHF?
  Kram