Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Sorry för igår hade inte en sekund tills jag slocknade av överhettad hjärna vid 22. Varför? Varför? Varför så? Varför då? Tycker skolan borde ta bättre ansvar för att svara på alla dessa frågor. Skoj. Så… igår åt jag middag med alla barn så det blev blomkål (mycket för mig), potatis (100 gram för mig) och falukorv (ha ha ja vet men det är Ingelstas kalkon så det känns ju lite bättre). Men fan inga kalorier i något så landade middag på 300 kalorier så tog en extra skopa protein på kvällen. Lunch idag är babyspenat, machesallad, blomkål, minimajs, 100 gram kycklingfärs, 50 gram potatis – jag orkar inte äta mer!!! Totalt 300 kalorier. Protein 20 gram. Tog en skopa innan 138 kalorier, 25 gram protein. Jag märker redan (fem dagar) enorm skillnad på min kropp. Hela kroppen har som dragit ihop sig jag är överlycklig! Bästa känslan.

You Might Also Like