Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Kul att ni är så taggade på min superenkla, snabbt tillagade, dietmat för tillfället! Dagens tips för att inte hinna få i sig för mycket kalorier: Skaffa många barn. När jag kom hem från fotbollsträningen var jag helt slut. Orkade inte alls laga mat så det blev kokta ägg, stekt torsk och broccoli. Killarna vräkte i sig sa ”Mmmmmmm gott!”. Killarna åt potatismos till, det gjorde inte jag. Jag åt däremot 100 gram kall lax (gårdagens) just för att komma upp i kalorier och främst protein. Slafsade i mig den på stående fot i kylskåpsdörren. Asså jag VET inte vad jag ska äta imorgon förlåt. Haft en helt sjukt stressig dag med tandläkare med Rambo, fotboll med Ringo, jobb och frisör så har inte alls hunnit förbereda matlåda fan i helvete det är inte bra. Kanske kör tonfisk på burk. Och grönsaker och avokado och hummus! Sjukt bra idé har allt det där hemma. Så får det bli. Och kokt ägg mumma! Okej godnatt. @cleaneating.se

You Might Also Like

  • jon
    9 april, 2018 at 23:16

    Får du tillräckligt med fett när du äter så nyttigt? Jag får lätt huvudvärk när jag inte får fett med lchf. Ett tips är Lidls rödbetssallad på burk. 7.8g kolhydrater/100g och med massa fett. Passar också bra till de flesta måltider som inte har sås redan.