Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså jag blir så förundrad över så många av er. Ni tycker att det är helt sjukt att jag ska ligga på 1200 kalorier på en dag och därför räknade jag idag. Jag brukar inte göra det för jag har koll på vad jag kan äta när jag deffar men då jag läste era chockade och arga kommentarer räknade jag. Vet ni vad som skrämmer mig? Hur mycket ni äter. Ni verkar tro att man kan stoppa i sig mer energi än vad man klarar av att göra av med? På en deff? Det förklarar ju en del… Dagens matintag: Lunch kl 12: Massa grönsaker i vinegrett (ca 100 kcla), en halv avokade (100), 140 gram kycklingbröst (ca 150), kikärtor (ca100). Lunch ca 450 kalorier. Gott och jag blev väldigt mätt!Middag: ugnsbakad lax (ca 200), broccoli 200 gram m smör (100). Middag: 300 kalorier blev mätt och det var svingott! Fråga @bingorimer om ni inte tror mig. På det drack jag två skopor protein (verkligen inte gott men direkt nödvändigt för att komma upp i protein) 300 kalorier. Sist men inte minst ett stort glas grön smoothie med en tsk kallpressad kokosolja (ca 100). Min dag landar på 1150 kalorier. Tycker ni att det låter som att jag svälter mig själv? Att jag lider? Näe, det som chockar er är att jag avstår godsaker. Det är det. Men nu får ni faktiskt sluta insinuera att jag inte skulle vara hälsosam och rannsaka er själva istället. Skriver gärna ut morgondagens matintag om ni önskar. Tänkte äta en del ägg imorgon. Och @cleaneating.se knäckebröd. Hoppas att ni inte misstycker. Just det! Protein i gram: 105. Bravissimo! @philiplailani

You Might Also Like

 • Reductil4you
  8 april, 2018 at 23:57

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Ann Elisabeth
  9 april, 2018 at 06:33

  Ha ha ? Folk blir chockade och upprörda ? över hur andra människor väljer att äta för att förändra sin kropp/hälsa. Att kalla det här för att svälta sig är en sådan förolämpning mot människor som faktiskt svälter.

 • Lila
  9 april, 2018 at 10:11

  Önskar jag hade din karaktär…

 • G-T
  9 april, 2018 at 12:16

  Jomen det är väl precis så eller hur? Att man stoppar i sig mer kalorier än vad man gör av med?Därför går vikten upp. Om man inte rör sig i enlighet med det man stoppar i sig.Fast det tror jag de flesta redan vet att de inte gör.Problemet är ju att vi människor käkar för mycket typ hela tiden… för att vi kan… å jäklars kom inte å tala om för mig vad jag ska göra…. rör inte min fredagsbärs å mitt lördagsgodis å veckans alla andra moffa-i-sig dagar oxå…det är det som är lite provocerande med dig.
  För att det finns en lösning på problemet. Ät bra och rör på dig. Enkelt. JA. Men lever jag själv som jag säger? – NEJ