Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Sviiiiiincool mamma, enligt mina söner. Asså först när @magnus_fridh ville få mig att göra det här suckade jag och himlade med ögonen. Sen sakta sakta gick det och till slut satt jag där med nästan helt raka ben. Vi hajfajvade och jublade en stund. Sen visade jag bilden för Ringo, Rambo och Falke. ”A mäh wow!”, sa de alla i kör. Sen provade de två äldre men icke! Svårt att dels ha raka ben men framför allt att balansera på mellanrumpan. Ja men jag kämpar med att imponera på mina söner det är viktigt för mig. Fotboll, pingis, parkour, bandy. Där har jag inte en chans. Yoga jorå så att… där är man kingen. Och säg inget men snart står jag på huvudet. Snart.

You Might Also Like

 • Sara - Aldrig mer över 100kg
  6 april, 2018 at 21:37

  Härligt när man ser resultat!! 😀 Kör yoga själv och har kommit otroligt långt från där jag startade. Hejja!!

 • Susanna
  7 april, 2018 at 09:10

  Wow. Det ger resultat ser jag.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • K
  8 april, 2018 at 10:37

  Haha du är verkligen helt ovig!

 • Reductil4you
  8 april, 2018 at 23:59

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]