Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

I samarbete @cleaneating.se // Proteinbrödet – det är magiskt. Jag älskar den här produkten så otroligt mycket. Äter den så ofta. Jag och @philiplailani räknade ut att den innehåller 7,5 gram protein per skiva och det är SKITBRA. Om man gör 10 skivor på en limpa. Ni måste prova det här brödet. Måste! Fan det är sommar snart skärp er. Jag ger er rabatt över helgen. Ni får mixen för 59 kr. Ändrar på sidan NUUUUU @cleaneating.se #länkiprofilen

You Might Also Like

  • Ewa
    6 april, 2018 at 16:37

    Sommar snart. Det är därför jag inte svullar bröd.

  • Malin
    6 april, 2018 at 17:55

    Min kommentar kanske inte passar här. Men jag är 19 år och är 165 lång och väger 100kg. Jag vet att jag är extremt överviktig. Blev mamma för fem månader sedan och sen så gick allt över styr med vikten och jag kan inte hålla mig borta från sötsaker och god mat. Kan du snälla hjälpa mig på något vis hur jag ska komma ner till en bra och hälsosam vikt för vet att fortsätter det här kommer jag ju bara bli större och större och det är inte det jag vill… 19 årig mamma