Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Men Gud har @ettparontillmorsa varit inne och kikat in i mitt sovrum inatt? Hon missade i så fall att jag hade två så jag fick dessa i olika form från båda håll!! Sjukaste natten på länge vill uppmana er alla som funderar på att skaffa barn men fortfarande tvivlar lite. Tänker: Kommer livet verkligen att förändras så mycket? Livet blir helt absurt i många stunder. Men alltså Falke är värst han är så störd (vet att ni blir upprörda över att man säger så) han tar båda benen och drar upp dem med knäna mot bröstet. Sen skjuter han ut dem så hårt han bara kan på mig. Sen märker jag hur han känner sig missnöjd över styrkan så då tar han i hårdare och sen ännu hårdare nästa gång, jag kommer att få blåmärken på min vad efter den här natten. Från 05.10 var han för övrigt helt klar med att sova, då ville han bara gnälla. Nu sitter han vid bordet och smaskar på en macka. ”Mmmmmm”, säger han. Han diggar till babblarna också. Alltså förlåt för min ärlighet men jag förundras att det inte är fler olyckor med vuxna som skadar sina barn. Jag gör det inte. Men jag gråter nästan av smärta när jag sliter mitt hår och klöser mitt ansikte för att behärska mig. Känner att jag vill dela med mig av Falkes dåliga sidor också. För han kan vara sjukt jävla jobbig. Han är fortfarande lika gullig så det är ju hans räddning. Kollar upp och garvar åt mig som sitter sur på bänken på andra sidan köket. Garvar åt mig som att han tänker ”Sluta tjura morsan. Jag råkar ha kindtänder som tränger på råkar kanske vara inne i en jobbig fas på grund av det”. Jag undrar varför han inte fattar vad jag tänker? ”Måste du slå och sparka mig bara för det?!!”. Jävla unge. Förlåt. Jag skulle aldrig skada honom det fattar ni. Men jag är mänsklig. Tankar passerar. Skrolla till höger så fattar ni. Hånet.

You Might Also Like

 • Diana
  5 april, 2018 at 08:23

  hahahha ja den där pärontillmorsa är så härlig. Det är så sant alltihopa också. 😀

 • G-T
  5 april, 2018 at 08:42

  Vi kan alla som har barn skriva under på det du skriver Katrin – det innebär inte att vi skadar dem eller älskar dem mindre för det. Men att sova i samma säng? No. Du får helt enkelt skaffa en spjälsäng bredvid din säng så han kan se dig men inte skada dig. Och ja – var beredd på att det blir gnäll från honom, men för tusan: revbenen kan ju gå av på dig om du har otur!Aj Aj Aj!Han är för litet för att första en tillsägelse. En del ungar vevar runt såhär när de sover….de allra flesta som har barn har nog en period varit i din sits.

 • Lii
  5 april, 2018 at 11:22

  Mina barn har aldrig sparkats när de sovit mellan oss. Min son gjorde det en gång men då sa jag att om du vill ligga här så ligger vi still med benen, samma gäller alla som sover här. Nästa gång han sparkade så lyfte jag upp honom och ställde honom bredvid sängen och sa lugnt samma sak och frågade om han ville komma upp igen och ligga bredvid. Sen sparkades det inte fler gånger. Vet inte om vi bara haft tur el om han hajade direkt att han gärna fick sova med oss men då skulle vi ”ligga still”.

 • Marie
  6 april, 2018 at 23:23

  Haha! Vi levde med samma dilemma Katrin i 1 1/2 år! Jag skulle aldrig för mitt liv göra annorlunda om jag fick chansen för vi har lika många guldstunder som motsatsen. Vår son är fem och kommer fortfarande till oss varje natt o sparkar på pappa i sömnen men vi njuter så länge det varar. Tiden går fort och sedan är han för stor för den typen av närhet. Jag lider och njuter med dig.