Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

I samarbete med MyNanny// Den första och andra och den tredje och den fjärde bilden visar tydligt hur otroligt mycket jag älskar min lilla gosse. Den femte bilden visar tydligt hur trött jag börjar bli på att hänga med honom dygnet runt. Hans tänder pressar på ordentligt så han skriker mycket på nätterna, han är mammig så skriker när jag lämnar rummet. På det här har han nu alltså börjar gå! A ni fattar JAG SAKNAR DIG ALINA! På fredag ska Falke få hänga med vår käraste barnflicka hela dagen. De kommer öva på att gå (ha ha sjukt kul!), gunga i Humlan och kanske ta en tur till Kulturhuset. Jag ska jobba! Falkes pappa kommer från jobbresa på lördag så lugn och fin nu. Men jag vill hylla MyNanny till skyarna. De hittade en ljuvlig person till oss. #MyNanny

You Might Also Like