Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

I samarbete med @oakley // Det är inget samarbete men jag orkar inte med KO och all jävla post från dem så jag antar att jag alltid skriver så från och med nu. Lika bra. Efter en lång längdtur har jag intagit station: vakta barn. Falke sover i vagn till vänster, Ebba till höger. Jag sitter bara här och lapar sol. Och är snygg. Älskar de här brillorna @oakley. Fått dem av Bingo nu också. Eller kanske av Oakley. I’ll guess you never know. Som att det spelar någon roll. Fast för vissa gör det det. Avundsjukan finns där bland oss. Och fan för mig som lyckats skapa mig ett perfekt liv. Där jag jobbar lite, tjänar mycket och mest hänger med mina barn, reser och festar. #jämtland

You Might Also Like

 • c
  1 april, 2018 at 15:04

  Katrin!

  Jag har inte egen insta, men jag läser, bl a din och Bingos. Då jag inte har insta kan jag inte skriva på Bingos, det han skriver om sin kärlek till Falke, ett barn som är hans men inte biologiskt hans. Det är enormt!
  Jag är en ”äldre” kvinna, 65 år, relativt pigg och vital och ”hänger med 🙂

  Vill du hälsa Bingo att hans skriv om Falke berörde mig – rakt in i både själ och hjärta!
  NI är en underbar familj, sanna, ärliga, lämnar ingen utanför som ”vissa kändisfamiljer” gör.
  Er familj äger, ni är och ni berör ❤

 • c
  1 april, 2018 at 15:05

  Jag slant på tangenterna och mailadressen blev fel – nu rättat!!!

 • j
  1 april, 2018 at 15:24

  Hahaha, vilken stil! Nämen allvarligt, dom var faktiskt snygga på dig, iallafall ur den fotade vinkeln.
  Ha det fortsatt bra med ”glida runt livet”, sen får du åka hem och ”jobba” lite och planera nästa resa. Livet på en pinne! som Edward Blom skulle sagt.

 • Ullis
  2 april, 2018 at 10:03

  Var försiktig med solen då det ser ut som om du har rosasea.

 • Ewa
  2 april, 2018 at 12:36

  Avundsjukan är ful. Men jag kan med gott samvete säga att jag är inte alls, inte det minsta, avundsjuk på dina anletsdrag. Snygg är väl relativt, antar jag?

 • Ada
  2 april, 2018 at 13:29

  Du ser ut som en riktig ragata. Gammal tant!

 • Linda
  2 april, 2018 at 13:33

  Ada lägg upp en bild på dig så jag får se hur du ser ut. Du verkar avis på Katrin?

 • Linda
  2 april, 2018 at 13:39

  Nog att jag stört mig på Katrins uttalanden och människosyn. Men kom igen. Är det erat sätt att slå på henne och kritisera hennes utsende? Tror inte Katrin bryr sig. Hennes självförtroende är bättre än så. Hon är en smart affärskvinna. Och förtjänar varenda krona. Svenska avundsjukan briljerar.

 • Linda
  2 april, 2018 at 15:10

  Ada väntar fortfarande på din bild så jag kan bedöma dig. Lovar ska vara ärlig om ditt utseende.