Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag är jag väldigt ren. Första duschen sen i onsdags, det är livet på landet. Det är nåt visst med att tvätta sig när man inte är ren. En så väldigt skön känsla. Hemma duschar man ofta bara för att det är en del av vardagsrutinen. Inte för att jag någonsin duschar varje dag men var annan är bra. Efter tre dagar var håret fett. Nu är det torrt och fluffigt. Så då håller jag mig till tisdag. Ofräsch kanske vissa tycker eftersom jag svettas i skidspåret varje dag också men jag har inte känt mig ofräsch alls. Är jag ofräsch enligt er? Eller är jag klimatsmart bara?

You Might Also Like

 • Linp
  31 mars, 2018 at 19:16

  Klimatsmart

 • Rogbert.
  31 mars, 2018 at 20:11

  Äcklig.

 • Annette
  31 mars, 2018 at 21:24

  Skönt att kunna välja att låta bli att duscha…eller bara kunna skita i det ändå… bara för man inte duschar betyder det ju inte att man inte tvättar sig… 😀

 • Reductil4you
  31 mars, 2018 at 21:38

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Malin
  1 april, 2018 at 13:45

  ?klimatsmart!