Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så väldigt gulliga alla de här små barnen hur de kommunicerar med varandra. Ringo har fullständigt tappat det när det kommer till längdåkning nu. Sticker ut i spåret med sin tioåringa kusin Fröyidis sen kör de samma runda som vi vuxna kör. Otroligt imponerad! Mem det är jag ju alltid över mina barn. Inget nytt. Och Rambo är så jävla rolig när vi tjatar om att han ska borsta tänderna. Till slut hörde jag honom säga till Ringo: ”Men alltså varför är det så himla viktigt att borsta mina tänder? De är inte riktiga, de är små och gula, kolla!”. Underhållning med honom typ dygnet runt. Okej nu drar jag ut i spåret. Björnen sover så då passar jag på. #jämtland

You Might Also Like

  • Reductil4you
    31 mars, 2018 at 21:39

    Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

    Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]