Okategoriserade

Inte meningen att förlämpa ADHD-folket men…

Jag vet inte vad det är för fel på mig eller vad jag jag ska göra med all den här energin som jag har? Det är intressant så här i efterhand hur typ alla i min närhet sa att jag inte skulle beklaga mig över min trötthet för jag är minsann småbarnsförälder och då är man minsann trött och jadda jadda. Jag gav mig inte tvingade i mig vidriga kryddor och örter som homeopaten Johanna gett mig och inte bara blev jag pigg, full av energi jag blev dessutom på tjocken.

I alla fall. Det är inte meningen att förolämpa alla som ballar sig över sin ADHD och sina genidrag men asså jag tror jag toppar listan. Sen jag kom hem från dagis idag har jag lagat älgstek, bakat kakor, lagat mat åt Ringo, svarta mung (OH MY GOOD) till mig, tvättat håret på Ringo, tvättat kläder, bytt sängkläder hos Ringo och berättat tre sagor om grishunden Bella som gömmer korvar i sängen. När jag lämnar Ringos rum så säger han ”Får jag ingen kram?”, ha ha ha han är så jävla kul nu för tiden den där lilla. Och så får jag gå ner på knä och ge honom en kram (den typ tionde för ikväll) och så upp igen (lite ansträngande när man är höggravid) och just som jag ska stänga så hör jag den där lilla rösten igen – ”Får jag ingen puss?” och så ner på knä igen. Den här gången får jag en tunga i min mun, det är det roligaste han vet nu för tiden. Att be om en puss och sen köra ut sin tunga. Jag blir typ sur på riktigt för jag tycker att det är äckligt men det gör ju bara att han blir ännu mer förtjust över sitt bus. Men sen går jag inte ner igen. ”God natt”, säger jag surt. ”Natti natti, mamma”, säger han nöjd. Sen ropar han inte mer. Han vet. Han är så smart den där…

Nu sitter jag och storlipar till idol. Jag tror verkligen på den här säsongen. Shit vilka stjärnor!

Ser ni bilden till höger, bajskorven i folie? Jag skickade den till Luzzy och Ken som jag jobbar med och frågade om de kan gissa vad jag gör. Ken svarade ”Egen mungpasta såklart!” HA HA HA. Jag älskar mina anställda de känner mig verkligen nu. Jag kunde lika gärna ha experimenterat fram mungpasta för den saken skull men just idag experimeterade jag med kakor.
Katrins Snapshots

Svart mungspaghetti, kakor, älgstek och bad. Nu: Idol och fötterna på bordet. #instacollage

You Might Also Like

 • Annika
  12 september, 2013 at 01:41

  Det där är väl inte ADHD, det är ju en vanlig kväll i en morsas liv.
  Välkommen till verkligheten,

 • Carrie
  12 september, 2013 at 04:09

  Ha ha ha… Det har du rätt i Annika 🙂

 • Anna-Karin
  12 september, 2013 at 06:45

  Exakt, en helt vanlig kväll i en morsas liv, så sant som det är sagt………

 • 5:2 is the shit!
  12 september, 2013 at 07:22

  Ha ha ha. Katrin välkommen till varje arbetande småbarnsförälders vardag. Vad är det med de då???

  Jag stiger upp 05. Klär på barn lämnar på dagis, jobbar 7-16. Hämtar barn på dagis, handlar. Hem lagar middag, duschar barn. Nattar barn. Plockar undan. Sätter mig först vid 21-tiden i soffan. Oftast somnar jag inom 10 minuter. Du har ju barnflicka och lämnar Ringo på dagis fast du slappar hemma. Ditt liv är inte jobbigare ön för någon annan. Snarare glider du fram på en räkmacka.

 • Esmeralda
  12 september, 2013 at 07:48

  Den som är smalast och har hunnit mest när den dör vinner, eller hur Katrin ? 😉

 • Klös
  12 september, 2013 at 10:38

  Patetiskt av Katrin att tro att hon är en övermänniska då hon under endast EN kväll uträttar detta. Många har det så VARJE kväll och det är helt normalt.

 • Anonym
  12 september, 2013 at 11:52

  Och ???? nu får du väl ändå ta och ge dej..sådär ser väl dom flestas vardag ut varje dag ! men du umgås väl bara med bortskämt rikemansfolk som har barnflickor och alla bekvämligheter som finns så du vet väl inte bättre , men välkommen ut i verkligheten ett tag så får du se hur vanligt folk har det .

 • Anonym
  12 september, 2013 at 11:59

  Har en dotter med ADHD som har heltidsjobb och 4 barn och nog uträttar hon MINST tre gånger så mycket som du VARJE kväll . så coola ner dej innan du skriver nåt så pinsamt .

 • ida
  12 september, 2013 at 13:09

  Men hallå alla, sluta jämför er med andra hela tiden!! Ni har alla gjort era val (skaffa familjen med alla barnen, valt era jobb eran man, osv). Vi har olika förutsättningar, behov, energi, ambitioner.. och det visar sig i hur mycket pengar man kommer att tjäna i sitt liv och vad man får för status. Alla har sin plats (varken bra eller dåligt, alla behövs!). Negativiteten och avundsjukan som bara lyser hos er som kommenterar gör att ni ser dumma obegåvade och bittra ut. Ge kärlek till er själva istället och uppmuntra er för att ni orkar göra det ni gör, eller försök ändra på situationen om ni inte trivs med den – då kommer ni inte att bry er mer om vad Katrin gör på dagarna, eller hur framgångsrik hon är. Kanske ni t.o.m. kan lära er ngt av henne. Have a Lovely day 🙂

 • Tinna
  12 september, 2013 at 14:01

  Bra sagt 🙂

 • Py
  12 september, 2013 at 14:28

  Men ärligt anonym varför tar du allt så allvarligt? Tror du på riktigt att det hon skriver är blodigt allvar? Skärpning, det här är en blogg, ingen blir arkebuserad om man överdriver!

 • Py
  12 september, 2013 at 14:29

  Ja håller med!

 • Stina-Kajsa
  12 september, 2013 at 15:28

  Förlämpa? Förstår inte riktigt vad du menar med det?

 • Anonym
  12 september, 2013 at 16:23

  Oh herregud ! kallar du Katrin Zytomierska för framgångsrik ? det var det dråpligaste i dag 😀

 • Anonym
  12 september, 2013 at 16:26

  Var det även riktat till Katrin ? ja att hon ska sluta jämföra sej med de som har ADHD ..de vill nog verkligen inte bli jämförda med det våpet .

 • Anonym
  12 september, 2013 at 16:31

  Hon menar att hon är sååååå mycket driftigare och orkar och hinner med mycket mer än de….men hon vet tydligen inte att ADHD tar sej hundra olika uttryckssätt det är olika från person till person , läs på ,gör om,gör rätt innan du uttalar dej Katrin .

 • Anonym
  12 september, 2013 at 16:33

  Och ändå gjorde hon inte mer än de flesta dödliga gör varje kväll , Hihihi ja hon är för rolig i bland i sin totala okunskap om det de flesta vet .

 • Rebecca
  12 september, 2013 at 16:47

  Men jösses, det kanske är mycket för Katrin. Hon får väl tycka det. Dessutom är hon ju höggravid. Och har din dotter adhd kanske hon skulle ha tänkt sig för innan hon skaffade 4 barn.

 • Rebecca
  12 september, 2013 at 16:51

  Ja, en person som på några få år öppnat två butiker mitt i centrala Stockholm skulle iaf jag kalla för framgångsrik. Och bara det att du kommenterar på hennes blogg (även om det är taskigt), vilket hon tjänar pengar på, är ett bevis på att du har fel 😉

 • Rebecca
  12 september, 2013 at 16:57

  Varför är många så elaka och spydiga? Jag försöker ärligt att förstå. Och kom nu inte med att ’K är ju så själv, så hon får bara igen’, för det är rena sandlådebeteendet och inget vettigt argument. Speciellt ni som är här dagligen och bara spyr galla, vad driver er? Är det spännande? Får ni kickar av det? Njuter ni? (Får säkert ett korkat svar tillbaka, så snälla bara seriösa svar – som det brukar heta. 🙂

 • Anonym
  12 september, 2013 at 19:24

  Men hur dum är du ????? det är ju hennes ADHD som gör att hon fixar allt perfekt !!! inget gnäll om trötthet eller brist på ork där inte 🙂 vet du så lite om ADHD så får du läsa på vet du 🙂 PS : Hon fick diagnosen vuxenadhd efter sitt tredje barn så du ska nog knipa igen innan du har TÄNKT !

 • Kim
  12 september, 2013 at 23:14

  Inte fan har du en dotter med 4 barn. Tror inte ett ögonblick på dig. Var det du som tidigare haft en dotter, en mamma och en moster som dött i cancer? Just ja, ett barn som dog vid födseln också. Du hittar bara på. Knäppgök!!