Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag ramlade ganska hårt på nyllet igår kan man säga. Sjukt ändå kan inte minnas sist jag fick en sån käftsmäll. Idag ska jag inte stajla och köra fort i nedförsbacke tänk om jag skadad mig allvarligare? Vem hade då tagit hand om mitt liv? Alla krav och måsten. Finns ingen som kan ta över min rodd. Jag får skärpa mig och gå tillbaka till kärringtänket. Inte för stora utmaningar ta det lugnt och säkert. Ungdomsåren är förbi. Jag hör hur Olivia förbereder sig för vår tur i spåret, när som helst vaknar Falke och de andra kommer tillbaka från sin långa tur i solen. Jag njuter av lugnet i några minuter till. Sen blir det action. Med måtta. Det viktigaste är att jag får svettas ordentligt. #jämtland

You Might Also Like

 • G-T
  30 mars, 2018 at 13:00

  Jajamän – du är inte odödlig du heller.USCH stackars dig. Man får sig en näsbränna när man ser hur fort en olycka kan vara framme.Du hade tur trots allt – kunde blivit värre!
  Bröt ett finger själv som inte blir bra någonsin för att grannen slängt upp några platta gotlandsstenar på vår uppfart. Jag fällde precis upp ett paraply och såg dem inte utan föll över dem och över kanten ner från en stenmur. Landade på höger hand och en av fingrarna bröts. Inge bra än…så klantig olycka, ja vet…kärringklubbenvaring hahaha

 • Ullis
  30 mars, 2018 at 18:52

  Vadå kärring??… du
  e ingen kärring..ett jävla påhitt, ett skällsord tycker jag…
  Men ta det lugnare kan man ju göra..

 • Reductil4you
  31 mars, 2018 at 11:10

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Frida-Erika Falck
  1 april, 2018 at 19:20

  Oj ja du vurpa ordentligt, ett tips er ha alovera gel på då läker det fort å bra.
  Sen ,åkte jag bara säga du är FANTASTISK driven å ärligt rak i din blogg. Å vacker utanpå som innuti kram å glad påsk