Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Om man bara bestämmer sig för att yoga inte måste göras i lugn och ro så kan man ju göra den när som helst. Korven klättrar på mig, Ringo glor häpet, Bingo utbrister ”men shit va bra du blivit!”. Allt tack vare dig @magnus_fridh. Ser du?! Här står jag med benet rakt åt sidan och det andra nästan helt rakt. Står där för att jag nu lärt mig tekniken. Så kul! Sen körde jag och Olivia en timmes tuff längdtur och i sista backen ramlade jag rakt ner med ansiktet i den hårda vassa snön. Så ni sitter jag inne med bultande feja men en glad själ. Blir kanske en fläskläpp faktiskt. Coolt. Så härligt att vara här i Jämtland!

You Might Also Like

  • Monica
    29 mars, 2018 at 17:40

    Du är bara så rolig. Gillar din blogg fast jag är gammal. Blir liksom glad av att läsa dig.Gulliga barn har du,Söt är du och en rolig fd man. Glad Päsk

  • Blair
    30 mars, 2018 at 17:54

    Jag älskar absolut dina blogginlägg! De är så inspirerande! Jag älskar vad du gör, och de saker du skickar är precis den typ av saker jag är intresserad av. ?