Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tänk det behöver inte vara så komplicerat. En bit av det ljuvligaste knäckebrödet @cleaneating.se och ett varmt lagom kokt ägg. Livet på en pinne! Jo. En sak. Jag kommer inom snar framtid att åka både till Berlin och till London. Så nu undrar jag: Någon svensk tjej i dessa städer som är intresserad av att lansera @cleaneating.se i de länderna? Jag söker folk som är väldigt drivna, har kunskap och erfarenhet inom livsmedelsbranschen men även PR och logistik. Du måste helt enkelt vara en klippa på att driva ett helt projekt, jobba självständigt och inte vara rädd för att jobba ensam. Mejla mig i så fall: [email protected]

You Might Also Like

  • Pia
    30 mars, 2018 at 09:32

    Hej Katrin
    Om du någon gång blir sugen på att lansera i Schweiz, Zürich, så kontakta mig! Är säker på att dina produkter skulle rocka marknaden rejält! Ha en skoj påsk! Kram Pia