Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vilken härlig lunch jag blev bjuden på av @anitha_schulman och @chambressweden. Anitha är grym och duktig en bra förebild tycker jag. Det är många som undrar hur jag dricker alkohol utan tillsatt socker när jag festar. Här kan ni se hur jag på ett diskret sätt skulle kunna dricka ren vodka i ett vinglas. Man ska vara smart och lura ögat. Ett vinglas med genomskinligt vin? Det finns ju inte… dricker hon vatten i vinglas? Nä men så tråkig är hon ju inte. Det kan väl inte vara ren vodka hon är ju inte galen… ha ha ha. Bra tips ändå!

You Might Also Like

 • Reductil4you
  27 mars, 2018 at 20:53

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Iiii
  28 mars, 2018 at 08:25

  Gravid?