Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså verkligen all credd till de som orkar modeblogga vilket heltidsjobb! Jag har tagit minst 10 bilder för att jag fick feeling och ville visa er hur mycket jag längtar efter våren och jag ska gå i mina nya skor och väska. Men shit asså, ändå kom toapappershögen med på alla bilder (ettåring) och jag ser inte svincool ut precis. Det är skitsvårt att få till bra såna här bilder verkligen! I alla fall så längtar jag tills jag ska gå ut i de här två. Längtar ihjäl mig! Först en vecka skidor (igen!) sen får det fanimej bli vår.

You Might Also Like

 • Mammapatronus
  26 mars, 2018 at 18:06

  Älskar den där blåa färgen! Jättefint 🙂

 • J
  26 mars, 2018 at 19:25

  Asfula skor.

 • G-T
  26 mars, 2018 at 19:39

  Äh men du e bra på annat Katrin – varför måste alla modeblogga? – handen på hjärtat så får man ju för det mesta inte tag i de kläder som visas iallafall. För det mesta slutsålda eller inhandlade utomlands i taxfree, eller nån webbutik.Överlag det som visas i modetidningarna – samma sak där. Kläderna går inte att få tag i, tyvärr.Min erfarenhet iallafall…dotttern besviken många gånger…

 • Kia
  27 mars, 2018 at 08:02

  Tyvärr! Får vibbar av magväska för pensionärer och ortopediska klumpskor för samma kategori.