Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Här ligger jag och doppar kalkonbullar i hummus naken i sängen och kollar på Lets Dance. Känns väldigt bra. Ska nog sova lite innan barnen kommer hem. Känner mig bakis. Men ni ska inte tro att jag överstiger kaloriintag bara för att jag går ut en kväll. Näääärå jag är organiserad och planerad jag dricker sprit inget socker, jag äter inte på fyllan på väg hem och idag må det bli kalkonköttbullar, men värre än så blir det inte. Man kan faktiskt festa utan att sabba kost och träningsplan. Förra helgen gjorde jag det inte men den här är perfekt i energiintag och träningsvärken i baksida lår och röv är helt overklig. Allt är perfekt med andra ord.

You Might Also Like

 • j
  24 mars, 2018 at 17:52

  ”jag dricker sprit” skrev du nu, igår skrev du att du är nykterist.. kanske varannan dag?

 • Ewa
  25 mars, 2018 at 13:26

  Det är mycket socker i sprit.

 • Ann Elisabeth
  25 mars, 2018 at 17:18

  @Ewa Det är 0 gram kolhydrater i ren sprit. Sen väljer man såklart själv hur man vill blanda sin drink.

 • Reductil4you
  25 mars, 2018 at 22:21

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]

 • Xmen
  26 mars, 2018 at 07:12

  Färdiga kalkonköttbullar??! Hmmm