Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Samarbete med @cleaneating.se //Ååååå gud jag är så anmäld så fett jävla anmäld. Och jag ringer handläggaren på KO för att fråga vad jag ska göra och hennes telefonsvarare är det roligaste jag varit med om! ”Jag är på möte åter 11”. Så då ringer jag 11 och då säger hon ”Jag är på möte åter 13.15”. Det här är en av bilderna jag blivit anmäld för så jag använder den igen för den är ju grymt härlig och jag är ju för jävla snygg på den också. Använder den för att meddela SAMARBET med @cleaneating.se och så vill jag i formera att vi förlänger koden: gladpåsk15 och då ger er 15% rabatt på hela vårt sortiment! #cleaneating

You Might Also Like

 • jon
  23 mars, 2018 at 12:57

  Det är antagligen en av skvallerbloggarna som är framme igen. Har sett att dom har ett inlägg där dom rekommenderar folk att anmäla stora bloggar för att få uppmärksamhet.

 • G-T
  23 mars, 2018 at 13:13

  Ja finns en hel del son inte har något bättre för sig än att anmäla andra.Men det är väl inte bilden i sig utan det faktum att du inte kort skrivit ut att det är” i samarbete med ditt eget företag”. Varför man nu ska skriva ut något som är uppenbart vareviga dag fattar jag ju inte. Vore ju en sak om man gör reklam för andra, men att göra reklam för sig själv på sin egen blogg det känns ju märkligt.Klart att man oxå ska skatta för förmåner osv å där ligger de väl oxå i, de här anmälarna antar jag:-)))) Konstigt att ingen frågar efter redovisningen när det gäller vad bloggen faktiskt KOSTAR DIG varenda månad – antar det inte är billigt….

 • j
  23 mars, 2018 at 14:36

  Det är ju fredag Katrin, då är ALLA som arbetar på en myndighet på ”möte” vet du väl,hehehe..
  Ha en bra helg!

 • Ella
  23 mars, 2018 at 17:02

  Är G-T dum på riktigt eller har han bara otur när han tänker? Han får antagligen betalt för att sitta här och försvara Katrin dygnet runt.

 • Mia
  23 mars, 2018 at 17:30

  Garanterat dum på riktigt!!! Eller någon som inte har ett liv utan lever via bloggare. Kolla bara antalet inlägg och längden på dem. Det har nog tagit tid att skriva dem 🙂

 • G-T
  23 mars, 2018 at 17:50

  Ella, Mia: HAN? Gammeltjärringen(G-T) är inte en man – det hör man liksom på TJÄRRINGEN va?vem har otur när hen tänker, vem är dum på riktigt?
  Näe får inte betalt hahaha… känner inte varken Katrin eller Bingo eller nån annan personligen….om det tar tid att skriva? Tja ungefär lika mycket tid som ni själva lägger ner antar jag….fast sedan är det att jag har ju samma alias hela tiden förstås…

 • Cissi
  23 mars, 2018 at 18:35

  G-T DU är dum på riktigt – vem tror du att du lurar? Inte oss som skriver här iaf.

 • G-T
  23 mars, 2018 at 19:36

  Cissi: vad skulle jag luras om menar du?

 • Mia
  24 mars, 2018 at 08:56

  G-T!
  Var har jag skrivit att jag tror du är en man???
  Läsförståelse, har du det?

 • Marie
  24 mars, 2018 at 10:35

  G-T,
  Du är smartare än så.
  Bemöt inte kritik på bebisnivå. Låt dem stå för underhållnimgem.

 • Dennis
  24 mars, 2018 at 16:24

  Om Latrin är prinsessan så är G-T hela jävla hovet och lite till. Örk blörk, snacka om brun mun!

 • Felicia
  25 mars, 2018 at 11:59

  G-T, vad är TJÄRRINGEN för ord, vad betyder det?
  Är det menat som ett nedsättande ord om en äldre kvinna så stavas det KÄR(R)INGEN.

 • Ewa
  25 mars, 2018 at 13:29

  Snygg?? Var??

 • G-T
  25 mars, 2018 at 17:09

  Felicia stavningspolis: Du kan va lugn.Du har missuppfattat. Det är ett nick. skrivet av en gammel-tjärring – jag (gammelstavning i landskapet där jag bor f ö) det syftas alltså på mig själv och ingen annan….inget nedsättande om någon kvinna skrivet av en kvinna hahaha jösses va du går i taket för det….ledsen om du blev besviken och inte fick någon att hacka på.

 • Felicia
  25 mars, 2018 at 17:23

  G-T, jag var bara nyfiken på ordet tjärring eftersom jag inte fick fram någon förklaring när jag googlade på det.
  Det var inte meningen attr eta upp dig och förstöra din söndag. Ha en trevlig kväll.

 • Reductil4you
  25 mars, 2018 at 22:22

  Äkta Reductil till salu.. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi.

  Vid seriöst intresse hör av er hit [email protected]