Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

I samarbete med Cleaneating vill jag informera er om att jag ENDAST lever på gröna smoothies de närmaste dagarna. Fokus på mina smoothies är inte att de ska vara goda utan rensa min kropp och ge mig energi efter helgens matresa. Fokus: gröna blad, gurka som är alkaliserande (motsatsen till alkoliserande kan man säg) (för den som undrar) och viktigast av allt. Min @cleaneating.se kallpressade kokosolja. Vill man kicka igång sin kropp eller komma igång med ett hälsosamt liv? Överdriv med den här ett tag. Jag lovar att ni kommer att märka vad jag menar. Koden:gladpåsk15 gäller fortfarande så passa på! En sked på morgonen, en på dagen, en i kaffet, en i smoothien. Annars? Babyspenat, gemsallad, grönkål, lime, vatten och en tsk jordnötssmör. Ha ha och så gurkan då rå! #cleaneating

You Might Also Like

  • G-T
    20 mars, 2018 at 12:34

    Hahaha man kanske skulle testa en sån efter ha legat däckad med influensan, kan riktigt se framför mig hur den spolar rent hela vägen ut. Men smaken+ skit samma jag känner inget fortfarande efter över en vecka…men som baken antar jag. Olja löser ju alltmöjligt. Så wtf – plös ner alltihopa bara – eller ska jag ta ett par rediga whisky istället? Va säger du Katrin? Va börjar ja med? Whisky låter roligare….