Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså jag vette fan är de i det största laget eller ska de vara så här? Jag har alltså fått dem från ett presskontor måste jag då skriva ut det? Jag har fått en jättebunt skickad till mig blir typ stämd för hundra inlägg jag gjort här. Nästan alla är för att jag skrivit om @cleaneating.se utan att skriva //i samarbete med coolaste katten i stan som äger bolaget dvs moi!// är inte det sjukt?! Men jag är inte den som bråkar med skatteverket så jag ska ägna min flygresa ikväll till att skriva det på alla inlägg. Vilka dårar! Ni måst väl hålla med? Måste jag skriva att jag jag skriver om mina produkter? Tydligen. Jag ska skriva ut det. Och på inlägg som inte är sponsrade ska jag också skriva det. Som att det på något sätt ligger i mitt intresse? Ni får gärna tro att jag är mer sponsrad än vad jag är. Ingen fara under solen! Det här är alltså ett par @oakley Frågan är: Är det brillorna jag bär i en ascool superlyxig skidort i La France?

You Might Also Like

 • Annika
  15 mars, 2018 at 14:46

  Min gobbe har såna från Oakley och de är rätt stora på honom också, hence, modellen är nog sådan.

 • Maria
  15 mars, 2018 at 17:16

  Den skattelagstiftning som finns ska givetvis följas! Den gäller faktiskt för dig också, om du inte förstått det. Reklam som reklam, oavsett om det är ditt, Bingos eller Nisse Nilssons företag. Sen får du, som alla andra, tycka vad du vill! Har faktiskt väntat på att du skulle åka dit! Och nej, jag jobbar inte på Skatteverket!

 • j
  15 mars, 2018 at 19:36

  Ååh Katrin, är du ”den sista på bollen av alla bloggare att fatta hur viktigt det är att skriva ut VÄLDIGT TYDLIGT ett ev. samarbete?
  Hoppas det blir en dyr läxa.. Ger man sig in i en speciell bransch så måste man också sätta sig in i alla lagar och regler som gäller, tyvärr men så är det.

 • Sara - Aldrig mer över 100kg
  15 mars, 2018 at 20:58

  Trist. Men hoppas det löser sig på bästa sätt!

  Resan från 117kg ner mot 59kg, bara 16 kg kvar!
  Hur blev jag så stor och vad gör jag för att gå ner i vikt?
  Ta en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/category/halsa-vikt

 • Ann.B
  16 mars, 2018 at 13:51

  Kan du inte bara skriva det längst upp på bloggen i namnet typ allt som står om mitt eget företag cleaneating .se är sponsrade av mig själv.
  Ha en fin helg!
  Älskar eran pod mitt i livet .