Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja ni här ligger jag. Hundra procent avslappnad och helt utan en tanke i min skalle är det inte otroligt? Att han kan liksom? Magnus @magnus_fridh mediterar och yogar mig till ett fantastiskt läge. Och som jag mår efter? Som den mest stabila, lugna, fridfulla, harmoniska människa i världen. Ja men det håller i sig längre och längre för varje gång vi ses. Om ni bor i Stockholm kan ni med fördel boka Magnus. För er själva.

You Might Also Like

 • Sara - Aldrig mer över 100kg
  14 mars, 2018 at 13:25

  Jag älskar yoga! Det har hjälpt mig extremt mycket ??

  Ibland måste man titta tillbaks för att se hur långt man kommit.
  -42kg nu och närmar mig målet!
  Bilder från då och nu i bloggen, ta gärna en titt:
  http://saraabrahamsson.se/min-viktresa—bilder-33263792

 • Jj
  14 mars, 2018 at 15:18

  Spamma inte Sara!

 • Lovisa
  15 mars, 2018 at 10:49

  Hmm, kanske är dags att testa yoga. Har länge funderat på det men inte kommit till skott ännu,